Evenimentul Zilei > Actualitate > Familia Regală s-a destrămat. Prințul Harry și Meghan Markle renunță la tot
Familia Regală s-a destrămat. Prințul Harry și Meghan Markle renunță la tot

Familia Regală s-a destrămat. Prințul Harry și Meghan Markle renunță la tot

Încă un semn că Familia Regală a Marii Britanii se destramă ușor, ușor: prințul Harry și Meghan Markle sunt dispuși să renunțe la tot.

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea pierde tot ce le-a rămas legat de Familia Regală. Din cauza ultimilor lor decizii, acest lucru este pe cale să se întâmple.

Faimosul cuplu care a mai șocat oamenii prin deciziile lor o fac din nou. De această dată ei vor participa la un interviu televizat cu Oprah Winfrey.

Din câte se pare Regina nu ar fi prea încântată de această apariție. Ea ar urma să le ceară celor doi să elimine orice legătură mai ai cu Casa Regală.

Nepotul ei în vârstă de 36 de ani ar putea rămâne chiar și fără titlurile sale militare.

De asemenea, el va rămâne și fără patronajul Uniunii de Rugby. Alături de această organizație, Prințul Harry ar trebui să renunțe și la Liga de Rugby și Maratonul Londonez.

Meghan Markle ar trebui să renunțe la funcția sa de la Teatrul Național, asta dacă nu va putea negocia pentru o altă poziție.

Ea a primit această funcție în 2019 și reprezenta un pas foarte important pentru regină. Regina ocupa această poziție de mai bine de 45 de ani.

Există și o zonă gri în ceea ce privește legăturile cu Familia Regală: legăturile cu Commonwealth (n.r. Comunitatea Națiunilor). Din primele informații și acestea ar trebui să „dispară”.

Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a confirmat deja că va fi prezentă alături de Oprah Winfrey.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt dispuși să renunțe la orice legătură cu Familia Regală

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor acorda jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey primul lor interviu după ce au părăsit familia regală britanică, care va fi difuzat în luna martie, informează Reuters.

Cei doi au anunţat duminică că aşteaptă și al doilea copil.

Postul american de televiziune CBS a anunţat că interviul lor va fi difuzat pe 7 martie.

„Oprah Winfrey va sta de vorbă cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, care va acoperi subiecte diverse, de la sosirea ei în casa regală, căsătorie, maternitate, activităţi filantropice şi până la felul în care îşi gestionează viaţa de zi cu zi sub o presiune publică imensă.

Apoi, lor li se va alătura şi prinţul Harry, când vor discuta despre stabilirea lor în Statele Unite, speranţele lor de viitor şi visurile pe care le au pentru familia lor tot mai mare”, au transmis reprezentanţii postului CBS într-un comunicat, arată Dailymail.