Prințul Harry își acuză tatăl de trădare. Probleme grave în Familia Regală

Prințul Harry își acuză tatăl de trădare. Probleme grave în Familia Regală Prințul Harry. Sursa foto: arhiva EVZ

Un expert regal a declarat că Prințul Harry a fost lăsat „în lacrimi” și „furios” după ce a fost evacuat din Frogmore Cottage. El a spus că soțul lui Meghan Markle s-a simțit trădat chiar de tatăl său, Regele Charles.

Prințul Harry, în război cu regele Charles

În urmă cu mai bine de un an, în martie 2023, după ce a fost publicată cartea de memorii explozivă a prințului Harry, „Spare”, s-a aflat că regele Charles le-a cerut fiului său și lui Meghan Markle să părăsească Frogmore Cottage. Harry a considerat că gestul tatălui său a fost „răzbunător”.

Prințul Harry

Sursa foto: Facebook

Au pierdut aproape tot

La momentul respectiv, o sursă a declarat că acesta este sfârșitul lui Harry și Meghan în Marea Britanie. Aceasta a mai spus că cei doi vor fi nevoiți să își cumpere o casă dacă vor vrea să revină în Regatul Unit.

„Familia Sussex nu mai închiriază Frogmore Cottage. Acest privilegiu a fost eliminat. S-a terminat pentru ei în Marea Britanie. Dacă vor dori o reședință în Marea Britanie, vor trebui să cumpere una în mod privat”, a spus sursa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ulterior, în iunie 2023, Meghan și Harry au returnat cheile de la Frogmore Cottage, bunurile lor fiind transportate în California.

Prințul Harry și Regele Charles.

Prințul Harry și Regele Charles. Sursa foto: Arhiva EVZ

Prințul Harry, în lacrimi din cauza tatălui său

Comentatorul regal și scriitorul Tom Quinn a declarat că Harry a fost enervat la culme de decizia tatălui său și că a luat-o ca pe o „respingere crudă”. El consideră că soțul lui Meghan Markle trebuia să se gândească că va pierde casa dacă va renunța la statutul de membru al familiei regale.

„Harry a fost absolut furios și în lacrimi pentru că a fost evacuat din Frogmore, a simțit că tatăl său nu avea dreptul să facă acest lucru și că a fost pur răzbunător.Harry a luat-o ca pe o respingere crudă o amintire dureroasă a tot ceea ce a simțit atunci când tatăl său s-a certat cu mama sa în timpul divorțului lor lung și dureros”, a spus comentatorul regal, potrivit express.co.uk.