Evenimentul Zilei > Actualitate > Prinţul Charles a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Bucureşti:
Prinţul Charles a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Bucureşti:

Prinţul Charles a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Bucureşti:

Prinţul Charles al Marii Britanii a primit, sâmbătă, înaltul titlu de Doctor Honoris Causa al Universităţii Bucureşti, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în Aula Magna a Palatului Facultăţii de Drept.

La ceremonie au fost prezenţi ministrul de Externe, Titus Corlăţean, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior Mihnea Costoiu, senatorul Ecaterina Andronescu, principesa Margareta şi principele Radu, preşedintele Academiei Române, Valentin Vlad, preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor, Sorin Cîmpeanu, şi Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR.

"Îi datorăm foarte mult prinţului Charles, pentru promovarea valorilor României în afara ţării", a declarat, pentru Mediafax, Mihnea Costoiu.

Prinţul Charles a venit la Facultatea de Drept după întâlnirea avută cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: