Evenimentul Zilei > Monden > Prinde în poză Cerbul de Aur şi vino la cel mai mare Festival Internaţional de Muzică
Prinde în poză Cerbul de Aur şi vino la cel mai mare Festival Internaţional de Muzică

Prinde în poză Cerbul de Aur şi vino la cel mai mare Festival Internaţional de Muzică

„Cerbul de Aur 2019” dă startul concursului pe Facebook “Privește Cerbul” unde o fotografie vă poate asigura un loc la serile festivalului care va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Piața Sfatului din Brașov.

Îţi place muzica bună şi vrei să ajungi la cea de-a XIX-a ediţie a celui mai mare Festival Internaţional de Muzică din România?  Între 17 iulie şi 21 august, mai mulţi “Cerbi” vor pleaca în caravană prin marile oraşe. Complexul statuar, frumos luminat, replică a celebrului trofeu oferit la festival, va fi amplasat în Iaşi (în perioada 17-21 iulie), Cluj (22-28 iulie), Timişoara (5-11 august), Târgu Mureş (28 iulie-4 august) şi Craiova (14-18 august).

În Bucureşti, “Cerbul” îl puteţi întâlni în Centru Vechi – Zona Banca Națională a României în perioada (18-31 iulie), iar braşovenii îl vor vedea în Piața Sfatului, începând cu 1 august şi până la sfârşitul evenimentului. “Cerbul de Aur” nu ratează întâlnirea cu turiştii pe litoral, unde se va afla în perioada 17 iulie-25 august, în Mamaia, la sediul Radio Constanţa.

Dacă vrei să intri în concurs şi să câştigi invitaţii la Festivalul Cerbul de Aur 2019, încarcă poza pe contul tău de Instagram sau Facebook cu mesajul „Vino la Cerbul de Aur 2019” și hashtag #cerbuldeaur2019, adaugă link-ul postării tale în secţiunea de comentarii la postarea dedicată concursului pe pagina de Facebook Cerbul de Aur – Golden Stag https://www.facebook.com/CerbulDeAur.ro/.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi fiecare va primi drept premiu două bilete (2 locuri) la una din serile festivalului “Cerbul de Aur 2019”. Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate după fiecare extragere pe pagina de Facebook Cerbul de Aur – Golden Stag https://www.facebook.com/CerbulDeAur.ro/. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.cerbuldeaur.ro/regulament-privestecerbul.html şi este disponibil şi la registratura Societăţii Române de Televiziune.

“Cerbul de Aur 2019. Povestea noastră continuă!”

Biletele pentru Festivalul Concurs Cerbul de Aur 2019 au fost puse în vânzare, iar pentru cele patru zile ale Festivalului, organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete cu preţuri pornind de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro (https://www.eventim.ro/ro/bilete/cerbul-de-aur-2019-brasov-piata-sfatului-529987/event.html), UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpăra şi de la casele de bilete Eventim din Cluj – în cadrul Iulius Mall şi din Bucureşti – în cadrul Cinema PRO.

Biletele pot fi achiziţionate cu opţiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost 0.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.