Spaţiul inedit se va numi ”Parc de la Distance” și va fi gata până la sfârșitul acestui an, potrivit  fondatorului proiectului.

Studioul austriac Precht a proiectat un parc asemănător labirintului divizat prin garduri înalte care ar permite oamenilor să fie în aer liber, menținând distanța socială în timpul pandemiei coronavirusului.

Chris Precht, fondatorul studioului Precht , a proiectat „Parc de la Distance”. „Proiectul a început cu câteva întrebări cu privire la această pandemie”, a spus el pentru Dezeen.

Cum ar arăta un parc realizat în aşa fel încât să respecte regulile distanțării sociale? Va avea utilitate şi după pandemie? La aceste întrebări răspund  imaginile de mai jos care sunt fascinante.

Parc de la Distance by Studio Precht proiectat pentru a încuraja distanțarea socială în timpul coronavirusului 

Parc de la Distance by Studio Precht proiectat pentru a încuraja distanțarea socială în timpul coronavirusului 

Parc de la Distance by Studio Precht proiectat pentru a încuraja distanțarea socială în timpul coronavirusului 

Parc de la Distance by Studio Precht proiectat pentru a încuraja distanțarea socială în timpul coronavirusului 

Sursa: dezeen.com