După ce în februarie s-a despărțit oficial de Tuncay, Andreea a părut că are nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se reface, dar in realitate a cunoscut repede pe altcineva, iar acum nu mai este singură și pare fericită, scrie Wowbiz. 

VESTE-ȘOC despre Andreea Marin. Decizie IMPORTANTĂ luată de vedetă: „Un nou membru al familiei…” – Galerie Foto

Bărbatul nu are nicio tangenţă cu lumea showbiz-ului. Cei doi au fost fotografiaţi la o măcelărie din mall. Partenerul Andreei a fost destul de discret: a stat la o distanţă apreciabilă de vedetă. Imaginea cu bărbatul care i-a cucerit inima o puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus. 

Regina… „divorțurilor” pe Facebook 

Ca şi în ianuarie 2013, când a divorţat de Ştefan Bănică, Andreea Marin a anunţat tot pe Facebook că se desparte de Tuncay: „Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”. 

MESAJUL Andreei Marin despre AVENTURA cu Marcea Toader: „Sunt cea mai „descurcăreaţă” femeie, liberă fără limite…”

Andreea Violeta Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 în Roman, România. A urmat cursurile Facultății de Informatică de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași. Este fiica lui Dan și a Violetei Marin. Are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea. În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea și-a pierdut mama într-un accident rutier.

Andreea Marin, cu sânii la vedere! A creat ISTERIE în rândul fanilor – Galerie foto

În 1995, pe când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, care în prezent este director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorțat în anul 2000. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. 

Mai multe imagini cu iubitul Andreei Marin puteți vedea AICI