Evenimentul Zilei > Actualitate > PRIMELE IMAGINI cu polițistul RĂNIT în ACCIDENTUL TRAGIC de la Galați
PRIMELE IMAGINI cu polițistul RĂNIT în ACCIDENTUL TRAGIC de la Galați

PRIMELE IMAGINI cu polițistul RĂNIT în ACCIDENTUL TRAGIC de la Galați

Poliția Română a publicat primele fotografii cu polițistul Dorin Chiper care a fost rănit grav în accidentul rutier provocat de un tânăr vitezoman, pe DN 26. Agentul de la Secția 1 Rurală Galați a scăpat, ca prin minune, cu viață, în urma impactului frontal. Din nefericire, colegul său, Ionel Baben, tată a doi copii, a pirit în urma impactului frontal.

După ce a scăpat cu viață din accidentul care a condus la moartea colegului său, Ionel baben, agentul de la Secția Rurala 1 Galați a fost operat și se află internat la la Spitalul de Urgență Sfântul Apostol Andrei, din municipiul Galați. Astăzi, el a primit vizita colegilor săi, pe patul de spital. Poliția Română a postat pe Facebook două fotografii cu Dorin Chiper și a transmis un mesaj de încurajare: „Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliţie Dorin Chiper, din cadrul Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Galaţi, rănit în accidentul rutier produs la data de 22 noiembrie a.c., în timp ce se afla în misiune de patrulare. Iţi dorim însănătoşire grabnică, Dorine!”.

Postarea a fost urmată de numeroase mesaje de susținere pentru polițistul rănit.

Tragedia de la Tulucești

Un poliţist a murit iar altul se află în stare gravă după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită frontal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un alt autoturism care a intrat pe contrasens, pe DN 26. Tragedia a avut loc pe raza localității Tulucești, în judeţul Galaţi. Cei doi agenţi din cadrul IPJ Galați se aflau în misiune de patrulare. Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, l-a avansat, post-mortem în gradul de subinspector de poliție pe agentul șef principal Ionel Baben, cel care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.