Reamintim că Ion Dichiseanu a murit în cursul zilei de joi, la vârsta de 87 de ani. Evenimentul tragic a survenit pe fondul unei ameliorări a stării de sănătate a actorului, ceea ce oferise speranță familiei.

Primele imagini cu Ioana Dichiseanu, devastată de durere. FOTO
Ioana Dichiseanu, în lacrimi după ce și-a pierdut tatăl, pe marele actor Ion Dichiseanu

În imagini se observă durerea Ioanei Dichiseanu, care și-a pierdut tatăl după o luptă care a durat mai bine de 3 luni.

Ioana Dichiseanu a vorbit de curând  despre starea de sănătate a tatălui ei și mai ales de la ce au pornit problemele de sănătate care îl țin la pat pe Ion Dichiseanu de trei luni.

Primele imagini cu Ioana Dichiseanu, devastată de durere. FOTO
Ioana Dichiseanu a început pregătirile pentru a-l duce pe maestrul Ion Dichiseanu pe ultimul drum

“În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata. Sunt zile bune, zile mai puțin bune, dar important este că e într-o stare stabilă și ne rugăm la Dumnezeu ca recuperarea să fie cât mai rapidă.

Actorul, în vârstă de 87 de ani, a fost infectat cu o bacterie periculoasă. Numai că familia face acuzații dure după ce actorul ar fi fost infectat cu bacteria în urma unei decizii greșite a medicilor. 

ioana dichiseanu

Cine a fost Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în 1959. A trăit atât pe scenă, cât și în afara ei, cu aceeași pasiune. Povestea de dragoste alături de Sara Montiel e celebră.

ioana dichiseanu
Actoria i-a adus cele mai mari satisfacții, însă începutul a fost greu. Ion Dichiseanu a plecat cu teatrul dintr-o magazie. Este cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic. Rolul său care l-a consacrat rămâne, însă, doar unul. Imaginile VIDEO vor rămâne în istorie.
Primele imagini cu Ioana Dichiseanu, devastată de durere. FOTO
Ioana Dichiseanu nu și-a putut stăpâni lacrimile