Evenimentul Zilei > Politica > „Prime Time”- Daniel Zamfir: „PNL îl susține pe Nicușor Dan, pentru că ei nu au candidat propriu”
VIDEO

„Prime Time”- Daniel Zamfir: „PNL îl susține pe Nicușor Dan, pentru că ei nu au candidat propriu”

Deputatul PSD Daniel Zamfir a declarat în emisiunea „Prime Time” că Partidul Național Liberal se află, în momentul de față, într-o situație extrem de dificilă

PNL a luat decizia de a-l susține pe Nicușor Dan la Primăria București, pentru că, pur și simplu, nu au candidat propriu”, a declarat Daniel Zamfir la emisiunea „Prime Time”, pe evz.ro, prin legătură telefonică.

Acesta a mai spus că PNL a făcut sondaje și au văzut  că Violeta Alexandru nu are nicio șansă, cu un proces de doar 6%. „De la 27% cât aveau ei, cât o mai fi rămas acum, dacă au ajuns ei, care guvernează, care au și președintele României, să susțină un candidat independent?”, s-a întrebat Zamfir.

Acesta a mai adăugat că e momentul „să discutăm și de activitatea domnului Nicușor Dan, despre scopul inițiativelor lui de salvare a Bucureștiului de rechinii imobiliari. El doar a stors niște bani de la dezvoltatorii imobiliari și abia aștept să iasă la suprafață aceste dicuții”.