Evenimentul Zilei > International > Primarul Londrei a ÎNLOCUIT toaletele şi sălile de duş clasice cu cele de GEN MIXT.
Primarul Londrei a ÎNLOCUIT toaletele şi sălile de duş  clasice cu cele de GEN MIXT.

Primarul Londrei a ÎNLOCUIT toaletele şi sălile de duş clasice cu cele de GEN MIXT.

Surse din interiorul sediului Administrației Londra Greater (GLA) și primăriei din Londra spun că schimbările au fost făcute în unele dintre zonele de personal de la etajele superioare. Sadiq Khan, a înlocuit toaletele și sălile de duș la Primăria din Londra cu facilități - neutre din punct de vedere al genului -, şi nu doreşte să se oprească aici, potrivit Breitbard.

Imaginile transmise către Breitbart London prezintă semne noi, despre care se pretinde că au apărut săptămâna aceasta cu "toaletele și dușurile de gen neutru".  Primarul din Londra se concentrează asupra toaletelor neutre, în ciuda studiilor care arată că femeile sunt expuse riscului. Planul lui Sadiq Khan a dat naştere la dispute după ce a venit cu ideea toaletelor mixte.

Acest lucru a dat naștere la îngrijorarea că schimbările vor fi făcute în tot orașul şi vor pune  femeile în pericol. Modificările au fost făcute în zonele pentru personal de la etajele superioare, potrivit surselor din sediul central al Autorității de la Londra (GLA) și al primăriei din Londra. Imaginile date arată noile  însemne  cu "toaletele și dușurile de gen neutru". 

Membru al Adunării parlamentare britanice și educator, David Kurten, a declarat pentru Breitbart: "Am adesea vizitatori de sex masculin și de sex feminin care vin să mă vadă pentru a discuta problemele din Londra. Personalul feminin și vizitatorii membrilor Adunării de la Londra nu mai au propriile facilități pentru a merge la toalete separate.  "Un număr de angajați mi-au spus că nu se simt confortabil cu schimbarea și sunt îngrijorați de faptul că bărbații intră în toalete în timp ce le folosesc". 

"Nimeni nu ar fi vrut să schimbe semnele pe ușile toaletei acum câțiva ani, în prezent, Primăria, sub Sadiq Khan ca primar, este dispusă să rişte confortul și siguranța femeilor din motive de corectitudine politică". "Au existat întotdeauna toalete pentru bărbați și femei și toată lumea este mulțumită de asta, în afară de câțiva activiști vocali".

"Este vorba despre faptul că acest lucru ar putea fi doar începutul unui proces în care toate toaletele din Londra, inclusiv la stațiile de metrou, la stațiile de autobuz, la secțiile de poliție și în Parcul Olimpic, pot fi înlocuite cu facilități neutre din punctul de vedere al genului iar femeile ar fi expuse pericolelor".

Chiar dacă în luna septembrie a fost dezvăluit faptul că marea majoritate a atacurilor sexuale raportate la piscinele publice din Marea Britanie au loc în camere mixte și la dușuri, nu a contat.  Iar The Sunday Times, în urma unui studiu, a arătat că facilitățile de gen mixt sunt mult mai periculoase pentru femei și fete decât facilitățile oferite de toaletele marcate pentru fiecare sex în parte.