Evenimentul Zilei > Actualitate > Primarul Emil Boc și-a cumpărat casă. Zona aleasă a surprins pe toată lumea. FOTO
Primarul Emil Boc și-a cumpărat casă. Zona aleasă a surprins pe toată lumea. FOTO

Primarul Emil Boc și-a cumpărat casă. Zona aleasă a surprins pe toată lumea. FOTO

Primarul Emil Boc și-a cumpărat o casă de vacanţă în satul Câmpenești, comuna Apahida, după ani de zile de stat într-un apartament modest din cartierul Zorilor.

Casa de vacanță a primarului din Cluj se află pe malul lacului din Câmpenești. Emil Boc a confirmat faptul că își cumpără o casă în această zonă. ”Da, sunt in proces de finalizare a tranzactiei, este o casă de vacanță . Voi locui în continuare în cartierul Zorilor”, a declarat primarul Emil Boc.

Potrivit jurnaliștilor de la Clujust, o casă în Câmpenești costă de la 120.000 de euro în sus. Iar zona este cu adevărat specială după cum puteți observa din imagine.

Primarul Emil Boc și-a cumpărat casă de vacanță. Zona aleasă a surprins pe toată lumea. FOTO

După anu de zile de stat la bloc, primarul Emil Boc, vestit pentru faptul că după atâta timp în funcții importante stă în același apartament modest din cartierul Zorilor, a decis să facă o schimbare majoră şi să-şi cumpere o casă în satul Câmpenești, aflat la 20 de kilometri de centrul Clujului, în comuna Apahida.

Ce spune primarul din comuna Apahida, Grigore Fati, despre casa lui Emil Boc

În ultimul an, din cauza pandemiei, foarte mulţi oameni aleg să plece din orașele mari căutând case în satele din apropiere. Acest lucru, probabil, l-a determinat şi pe primarul Clujului. De teama virusului a ales să îşi caute o casă la țară.

Potrivit surselor obținute de Clujust de la surse juridice demne de încredere, contractul de vânzare-cumpărare încheiat la notar a fost semnat deja.

Jurnaliştii mai spun că: „primarul din Apahida, Grigore Fati, membru PSD, ne-a spus că a auzit și el o asemenea informație, dar că la primărie încă nu a ajuns niciun act. Cât despre Câmpenești, ne-a spus că s-a dezvoltat mult, fiind multe case, dar că mai sunt probleme de rezolvat, cum ar fi introducerea canalizării, pentru care s-a demarat licitație. Deși nu are statut de stațiune, Câmpenești este privit ca un sat de vacanță, având și lacuri frumoase, pe marginea cărora sunt cabane” , relatează Clujust.ro.