Evenimentul Zilei > Social > Primarul care visează la un bulevard de 7 km în București! Nici Firea nu a îndrăznit asta!
Primarul care visează la un bulevard de 7 km în București! Nici Firea nu a îndrăznit asta!

Primarul care visează la un bulevard de 7 km în București! Nici Firea nu a îndrăznit asta!

Primarul Sectorului 5 are planuri mari cu terenurile virane din Capitală.

Daniel Florea se laudă într-o postare pe Facebook că pune la cale „cel mai mare proiect real de fluidizare a traficului în trei sectoare din București”!

Faraonica lucrare la care visează edilul din Ferentari țintește transformarea în bulevard a 7,4 kilometri liniari de cale ferată dezafectată, care să lege zona Cotroceni – Răzoare de Șoseaua Giurgiului.

„Cel mai mare proiect real de fluidizare a traficului în trei sectoare din București Transformarea a 7,4 km liniari de cale ferată dezafectată (de 30 de ani) într-un mega-bulevard între Cotroceni (Răzoare) și Șoseaua Giurgiului”, scrie Daniel Florea într-un mesaj cu iz electoral postat pe Facebook.

În demersul său, Florea anunță că i-a invitat pentru ziua de joi, 30 ianuarie, pe toți cei 42 de parlamentari de București, cărora le-a lansat invitația să semneze pentru o inițiativă legislativă prin care această suprafață de 7,4 km de cale ferată dezafectată, aflată acum în proprietatea publică a statului, a Ministerului Transporturilor și a CFR, va trece în proprietatea Primăriei Sectorului 5.

Daniel Florea mai promite că, dacă se va realiza proiectul prezentat de el, atunci capitala României va rezolva în mare parte principala problemă cu care se confruntă – traficul rutier va fi fluidizat substanțial în jumătate din București!