Evenimentul Zilei > Actualitate > Primarul care a făcut de RUȘINE PNL-ul! Prins LA FURAT, după o dezbatere pe ANTICORUPȚIE. Cum a „dres busuiocul”
Primarul care a făcut de RUȘINE PNL-ul! Prins LA FURAT, după o dezbatere pe ANTICORUPȚIE. Cum a „dres busuiocul”

Primarul care a făcut de RUȘINE PNL-ul! Prins LA FURAT, după o dezbatere pe ANTICORUPȚIE. Cum a „dres busuiocul”

Un primar din județul Vâlcea a reușit să se facă de rușine, după ce a fost prins că a furat din hotelul unde fusese cazat pentru a participa, culmea, la o dezbatere pe teme anticorupție.

Primarul PNL al comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu, a fost surprins de camerele de supraveghere ale hotelului în care era cazat în timp ce sustrăgea o perie electrică de lustruit pantofii, potrivit Gazetavalceana.ro

Primarul a plecat cu dispozitivul acasă, iar isprava sa a fost descoperită de-abia în momentul în care angajații hotelului au urmărit înregistrările video, după ce au observat că obiectul dispăruse din cameră. 

Fiind descoperit, Constantin Bărzăgeanu nu a mai avut altă soluție decât să recunoască fapta. 

În mod surprinzător, primarul a spus că a vrut să facă o „glumă proastă”. Cum edilul era amenințat cu un dosar penal dacă nu returna peria, acesta a trimis-o înapoi la hotel, printr-un curier. 

Constantin Bărzăgeanu fusese cazat la un hotel din stațiunea Băile Felix și participa la o conferința pe teme de anticorupție.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: