Evenimentul Zilei > International > Prima Doamnă a Americii ar putea avea probleme în ceea ce priveşte actele de imigraţie
Prima Doamnă a Americii ar putea avea probleme în ceea ce priveşte actele de imigraţie

Prima Doamnă a Americii ar putea avea probleme în ceea ce priveşte actele de imigraţie

Trump a stârnit nemulţumiri nu numai în rândul oamenilor de afaceri, a companiilor cu extindere internaţională, ci şi a multor politicieni care nu sunt de acord decretul semnat împotriva imigraţiei.. Mai mult, un senator din statul California a solicitat Casei Albe să elibereze actele de imigraţie ale Primei Doamne Melania Trump.

Nancy Skinner, care a făcut solicitarea la Capitoliul din Washington, a declarat pentru  Politico California: “Niciun membru al administraţiei Trump nu a făcut public vreum document care să indice care au fost circumstanţele şi dacă Doamna Trump are statut de imigrant legal. Ştim doar că au pus un avocat să inspecteze actele alese de ea.”

Tot mai multă lume dar şi presa internaţională doreşte să afle adevărul despre statul de imigrant al Melaniei Trump, născută în Slovenia şi care a călătorit în SUA în 1996 pentru a-şi urma cariera de model. Potrivit unei investigaţii The Associated Press din noiembrie, Prima Doamnă a fost plătită pentru zece contracte de modeling în SUA înainte ca aceasta să aibă dreptul de a lucra acolo, potrivit Mediafax.