Evenimentul Zilei > Actualitate > Prima decizie a unui instanţe din România împotriva unui cont de Facebook. Contul Mihaelei Rădulescu a fost blocat pentru mesaje denigratoare
Prima decizie a unui instanţe din România împotriva unui cont de Facebook. Contul Mihaelei Rădulescu a fost blocat pentru mesaje denigratoare

Prima decizie a unui instanţe din România împotriva unui cont de Facebook. Contul Mihaelei Rădulescu a fost blocat pentru mesaje denigratoare

Prima decizie a unui instanţe din România împotriva unui cont de Facebook a fost dată astăzi împotriva Mihaelei Rădulescu, care este obligată de instanţa, pe lângă alte daune morale, să şteargă unele postări în care este denigrat omul de afaceri Dan Budeanu.

Profilul personal al Mihaelei Rădulescu a fost şters de Facebook. Totodată, instanţa i-a interzis Mihaelei Rădulescu să mai posteze pe această rețea de socializare materiale despre omul de afaceri Radu Budeanu, cel care a intentat acţiunea în instanţa, până la soluţionarea cauzei, după o acţiune făcută de firma Trăilă, Stratulat, Almăşan, Albulescu Attorneys At Law, scrie Cancan.

În ultimele săptămâni, Mihaela Rădulescu a făcut pe Facebook o serie de afirmaţii denigratoare la adresa lui Radu Budeanu, iar acesta a dat-o în judecată, pe motiv că prezentatoarea TV îl defăimează. 

Judecătorii au stabilit că Mihaela Rădulescu este obligată "să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamant de pe pagină personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea".

De asemenea, instanţa "obligă pârâtă să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei (…) publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagină personală de pe reţeaua Facebook".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: