Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori, dar și cântăreți din România. Smiley și-a câștigat aprecierea românilor în ani grei de muncă și pasiune. Îndrăgitul prezentator de la ”Românii au Talent” este răsplătit pe măsură de producătorii de la Pro Tv. Puțini își imaghinează ce salariu câștigă artistul la un sezon de ”Românii au talent”, arată cancan.ro

Finala de pe 29 mai 2020 i-a făcut pe mulți să se întrebe ce salariu încasează cântărețul din partea postului Pro TV. Prezent și el în cadrul Românii au Talent de un deceniu, alături de Pavel Bartoș, cu care face o foarte bună echipă, artistul se descurcă foarte bine în plan financiar.

Chiar dacă din cauza pandemiei de coronavirus Smiley nu a putut avea concerte, acesta a avut un ”back-up” destul de valoros din punct de vedere numeric. Salariile juraților de la PRO TV sunt unele pe măsură și la fel se întâmplă și în cazul artistului.

Salariul lui Smiley de la Românii au Talent nici nu se compară cu cel pe care îl primește, de exemplu, Mihai Petre. Totuși, îndrăgitul cântăreț îl egalează pe Florin Călinescu la nivel de remunerație, pentru că primește nu mai puțin de 200 de mii de euro, pe sezon.

De asemenea, mai este cunoscut că totalul salariilor plătite de PRO TV pentru vedetele acestui show depășește suma de un milion de euro. Cea mai bine plătită personalitate de la masa juriului a fost considerată Mihaela Rădulescu. Aceasta era plătită cu 250 de mii de euro, pentru aparițiile dintr-un sezon.

La începutul lunii mai, Smiley a lansat piesa ”Va fi bine”, o melodie prin care acesta își cântă convingerea c totul va reveni la normal după o perioadă atât de grea, în care ne-am confruntat cu apariția noului coronavirus. Piesa a fost compusă în timpul perioadei de izolare și distanțare socială, despre secretul fericirii și al binelui care este ascuns în fiecare om.