Vladimir Drăghia a cereut clementă în instanță însă recursul său a fost respins de magistrați. Mai mult, el trebuie să mai plătească pe langă munca la care a fost obligat și cheltuieli de judecată. 

Prezentatorul Vladimir Drăghia va putea fi văzut, în curând, plantând paseluţe prin Capitală sau măturând străzile, după ce, recent, condamnarea sa a rămas definitivă. Magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa au respins apelurile formulate de parchet, care ceruse condamnare cu executare, dar şi de Drăghia, care solicitase achitarea, păstrând hotărârea dată de instanţa de fond. Pe lângă cele opt luni cu suspendare, munca în folosul comunităţii şi 1.200 de lei cheltuieli judiciare la fond, Vladimir Drăghia va trebui să plătească încă 500 de lei drept „cheltuieli judiciare avansate de stat în apel”, notează b1.ro.

La finele anului trecut, judecătorii constănţeni l-au condamnat  „pe inculpatul Drăghia Vladimir Roland la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani".