Evenimentul Zilei > Actualitate > O cunoscută PREZENTATOARE TV a părăsit pupitrul ştirilor şi va pleca din ţară. În plus, a dat și VESTEA CEA MARE!
O cunoscută PREZENTATOARE TV a părăsit pupitrul ştirilor şi va pleca din ţară. În plus, a dat și VESTEA CEA MARE!

O cunoscută PREZENTATOARE TV a părăsit pupitrul ştirilor şi va pleca din ţară. În plus, a dat și VESTEA CEA MARE!

Anca Lungu este însărcinată în şase luni! Cunoscuta prezentatoare TV a părăsit pupitrul Observatorului şi urmează să plece din ţară. Duminică seară a prezentat pentru ultima dată ştirile Antena 1. Colegii i-au pregătit un montaj cu cele mai frumoase momente petrecute de-a lungul timpului.

Anca Lungu a avut parte de o surpriză de proporţii duminică seară. Colegii de la Observator i-au pregătit un material cu şi despre ea, cu momente frumoase petrecute împreună cu ei de-a lungul timpului, potrivit spynews.ro.

În momentul în care surprizele s-au mutat în platoul ştirilor, Anca Lungu a lăsat la vedere burta de gravidă. Vedeta urmează să devină mamă pentru a doua oară în doar câteva luni. 

"O să vă urmăresc de la Nisa. Au fost 15 ani minunaţi, jumătate din viaţa mea. Nu aveam încă 17 ani când am avut prima emisiune la Antena 1 Suceava. Au fost 15 ani minunaţi! Antena 1 pentru mine chiar este o familie. Nu mă despart de ea. Nu e sfârşitul poveştii. Voi fi corespondentul Observatorului de la Nisa, acolo unde o să încep o viaţă nouă", a spus Anca Lungu.