Vedeta trustului Intact a făcut câteva mărturisiri despre această situație, însă nu a spus exact motivul pentru care pleacă din echipa show-ului de televiziune Atena, scrie Cancan.

Iuliana Călinescu, actrița care și-a făcut debutul în lumea televiziunii în urmă cu două săptămâni, când a început să ruleze la TV emisiunea „Dragoste fără secrete”, a anunțat seara trecută că va lipsi o perioadă. Cu zâmbetul pe buze, ea le-a spus telespectatorilor, dar și concurenților show-ului că îi lasă locul colegei sale, prezentatoarea Bianca Sârbu. Tot ea a înlocuit-o și pe Gabriela Cristea la „Te iubesc de nu te vezi”, după ce a intrat în concediul prenatal.

Surpriza este aici lângă mine: este colega mea, Bianca Sârbu. Vă voi lăsa cu ea pentru următoarele zile pentru că eu am alte proiecte care nu necesită amânare. Ea o să aibă grijă de voi”, a spus emoționată Iuliana Călinescu în cadrul show-ului de televiziune „Dragoste fără secrete”, difuzat la Antena Stars.

Bianca Sârbu şi-a intrat repede în rol şi a preluat cârma emisiunii în care concurenții se luptă pentru un premiu fabulos: un apartament de lux.