Evenimentul Zilei > Economie > Preţul unui apartament a ajuns şi la 15.000 de euro. Vezi aici unde
Preţul unui apartament a ajuns şi la 15.000 de euro. Vezi aici unde

Preţul unui apartament a ajuns şi la 15.000 de euro. Vezi aici unde

Târgul Imobiliar Project Expo va propune, bucureştenilor, în perioada 14 - 16 septembrie 2012, locuinţe cu preţuri care pleacă de la 15.000 euro, se arată într-un comunicat de pe site-ul companiei Project Expo, citat de Agerpres.

Târgul imobiliar va oferi o soluţie pentru fiecare dintre cei implicaţi în piaţa imobiliară, indiferent dacă este vorba de cineva care doreşte să vândă o locuinţă sau să cumpere una, dar şi pentru cei care doar doresc să o amenajeze.

Între 14 şi 16 septembrie, la Sala Palatului, expozanţii vor veni cu oferte speciale şi discounturi de până la 35%. Cei interesaţi vor găsi locuinţe vechi cu preţuri care pleacă de la 15.000 euro, precum şi apartamente construite din materiale ecologice sau case din lemn.
Discounturi până la 5.000 de euro

La târg, vor participa 35 de expozanţi, organizatorii anunţând şi o tombolă la care pot participa toţi vizitatorii.

„Târgul imobiliar Project Expo, deşi este unul dintre cele mai noi din piaţă, primul fiind organizat în plină criză imobiliară, este singurul care a rămas cu un număr constant de ediţii anuale, respectiv cinci. Ca de fiecare dată, sunt organizate, în cadrul târgului şi o serie de activităţi conexe – târguri imobiliare online în paralel, conferinţe, spectacole, dar şi campanii de presă şi promovare indoor şi outdoor. Cel mai mare discount anunţat până în prezent este de 5.000 de euro, oferit de compania Euro-Mansarde, pentru ultimele trei apartamente rămase la vânzare”, a spus Adina Patilea, brand manager Project Expo.

Târgul imobiliar Project Expo este organizat de Project Events şi Zero Point Consulting. Accesul vizitatorilor va fi gratuit, pe toată durata târgului.