La concurs au participat zeci de interpreţi talentaţi, mulţi dintre ei tineri şi foarte tineri, dornici să arate lumii tradiţiile şi obiceiurile populare din zona Bihorului, transmite TVR.

Gazda viitoarei emisiuni de la TVR, Iuliana Tudor, a dezvăluit şi un moment emoţionant.  Ea s-a declarat impresionantă de întâlnirea cu un rapsod pentru care talent-show-ul de muzică populară pregătit de TVR e ultima şansă. „Bărbatul de 80 de ani, din Brad, Hunedoara, a sosit în Oradea cu o zi înaintea preselecţiilor. Cu acordeonul în spate, a bătut la porţile Filarmonicii şi i-a spus simplu portarului că a venit cu o zi înainte pentru a fi sigur că prinde preselecţia”

„Octogenarul îşi propusese să doarmă în gară, ca să nu piardă preselecţiile, dar oamenii, impresionaţi, l-au găzduit într-un birou şi i-au oferit o canapea. Când ne-am întâlnit, bărbatul mi-a spus că pentru el este ultima şansă ca să-şi facă cunoscut talentul. Şi, să ştii, este talentat!”, a povestit vedeta TVR,” se mai artă în comunicatul postului public de televiziune.

Echipa de aur a emisiunilor de folclor din TVR, Elise Stan şi Iuliana Tudor, pregăteşte un spectacol unic de televiziune. Din toamnă, telespectatorii se vor bucura de un talent-show de folclor. Cei care visează să devină celebri şi să cânte muzică populară sunt chemaţi să se înscrie la preselecţiile din toată ţara.

După Timişoara, Iaşi şi Oradea, românii mai au o şansă la preselecţiile regionale din Sibiu (9 august – Sala Cercului Militar, între orele 10-18), Craiova (17 august – Studioul TVR Craiova, între orele 10.00-18.00), Constanţa (22 august – Teatrul de Stat Constanţa, între orele 10.00-18.00 şi Bucureşti (31 august – Sediul TVR, Intrarea Pangrati, între orele 10.00-18.00).

 

Te-ar putea interesa și: