Evenimentul Zilei > Istoria secreta > Președinția română a Consiliului UE „pregătește” un val de 800 000 de imigranți spre Europa? O scrisoare “secretă” a Comisiei Europene dezvăluie ce înseamnă cu adevărat „politica de azil comună”!
Președinția română a Consiliului UE „pregătește” un val de 800 000 de imigranți spre Europa? O scrisoare “secretă” a Comisiei Europene dezvăluie ce înseamnă cu adevărat „politica de azil comună”!

Președinția română a Consiliului UE „pregătește” un val de 800 000 de imigranți spre Europa? O scrisoare “secretă” a Comisiei Europene dezvăluie ce înseamnă cu adevărat „politica de azil comună”!

Ca pe vremea comuniștilor, decriptarea limbii de lemn a progresiștilor aflați la conducerea Uniunii Europene cere experiență și o oarecare abilitate de a citi printre rânduri.

De exemplu, faimoasa „politică de azil comună a Uniunii Europene” nu înseamnă niște reguli clare pentru a împiedica imigrația ilegală, ci primirea tuturor imigranților și împărțirea lor între toate țările membre. Evident, celor care se informează de la televizor sau din presa progresistă nu le spune nimeni adevărul, doar de votul acestei mase de creduli depinde viitorul UE.

Lucrurile sunt însă foarte clare pentru cei care ne conduc, că vrem, că nu vrem, destinele! Dovada că Uniunea Europeană se pregătește să împrăștie , cu sprijinul României, imigranți în toate țările Uniunii, apare negru pe alb într-o scrisoare pe care Paraskevi Michou de la Directoratul General pentru Migrație și Afaceri Interne al Comisiei Europene a adresat-o ministrului italian de externe Enzo Moavero Milanesi!

Redeschiderea porturilor italiene pentru vasele ONG-urilor care salvează imigranți a devenit o "urgență" pe fondul luptelor din Libia, susține reprezentantul Comisiei Europene, care afirmă că o "politică comună" de azil e "esențială" pentru a-i împărți pe imigranți între toate țările Uniunii.

Este necesară, de asemenea, o încheiere rapidă a negocierilor privind un acord temporar de permitere a debarcării imigranților, se arată în document. Este acum esențial ca Italia să depună eforturi hotărâte pentru a produce „o masă critică ” în rândul țărilor UE astfel încât într-un termen scurt să se ajungă la un acord privind primirea și împărțirea imigranților, se arată în documentul care a ajuns vineri în posesia agenției de știri ANSA.

„Lucrăm pentru a ajuta Italia și alte state, sub conducerea Președinției Române, pentru a face progrese în aceste chestiuni în forurile de resort și continuăm să lansăm apeluri pentru progrese concrete cu privire la un Sistem European Comun de Azil”, se arată în același document.

Mai mult, textul se referă și la faptul că schimbarea Regulamentului Dublin rămâne o prioritate alături de dezvoltarea unui „mecanism de solidaritate” prin care imigranții ilegali care reușesc să ajungă în Uniunea Europeană să fie distribuiți între partenerii din UE.

Să nu credeți că e vorba de un termen nedefinit și că, până la urmă, planurile vor încremeni în fază de proiect. 800 000 de imigranți așteaptă în Libia un semn ca să traverseze Mediterana.

O spune deschis premierul libian Fayez al-Sarraj a cărui poziție este amenințată de ofensiva declanșată de Khalifa Haftar, dictatorul estului țării. Să nu vă închipuiți că e vorba de niște nebuni care se bat în deșert. Atât Fayez al-Sarraj, cât și Khalifa Haftar, au susținere în țările occidentale.

Miza lor și a celor care îi manevrează din umbră sunt banii obținuti din petrolul libian, Fayez al-Sarraj colaborează aproape la vedere cu filiala ISIS din Libia. Khalifa Haftar are o rețea complicată de „aliați”, printre care presa internațională îi numără pe președintele rus Vladimir Puitin, dar și pe, atenție, Emmanuel Macron. Oricine va câștiga războiul pentru petrolul libian, nota de plată o vor plăti europenii.

Pentru că în vreme ce elitele își împart petro-dolarii, Europa se pregătește pentru un nou val de imigrație… Planul lui Kalergi merge mai departe… pentru că, în fața opoziției din ce în ce mai hotărâte a zeci de milioane de europeni, birocrații de la Bruxelles și cei care îi manevrează din urmă procedează ca niște jucători de poker, adică dublează miza!