Preşedintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice, găsit mort. Update

Preşedintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice, găsit mort. Update

Preşedintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV), Alexandru Şonea, s-a sinucis marţi dimineaţă.

Update: Alexandru Şonea avea 69 de ani şi foştii colegi nu îşi pot explica gestul extrem. Conform acestora, în viaţa profesorului universitar nu existau probleme sau frământări atât de însemnate încât să-i depăşească rezistenţa psihică şi să-l facă să se sinucidă. Fostul preşedinte al Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară avea o familie frumoasă şi un nepot.

Ştirea iniţială: Ultimele informaţii indică faptul că Şonea a fost găsit spânzurat în biroul său de la USAMV. Descoperirea macabră a fost raportată la 112 la primele ore ale dimineţii de una dintre femeile de serviciu.

Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă a preluat cazul

Poliția Capitalei anunță că trupul neînsuflețit va fi dus la INML, iar cercetările vor fi efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unități de învățământ superior, situată în Sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, au transmis reprezentanţii Poliției Capitalei.

Conform informaţiilor de pe site-ul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, preşedintele Senatului este prof. univ. dr. Alexandru Şonea.

Alexandru Şonea

„Senatul universitar este structura de conducere a Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, reprezentând comunitatea academică. Este cel mai înalt for de decizie și deliberare la nivelul Universității, deciziile sale fiind respectate de către toate celelalte structuri organizatorice”, arată sursa citată.

Ştire în curs de actualizare. Revenim curând cu ultimele informaţii suplimentare despre acest caz tulburător.

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti