Evenimentul ZileiSocialPreotul care acuza că vaccinații vor deveni „zombi” este internat la spital cu COVID-19

Preotul care acuza că vaccinații vor deveni „zombi” este internat la spital cu COVID-19

Preotul care acuza că vaccinații vor deveni „zombi” este internat la spital cu COVID-19
Preotul Zenovie Grigore de la Mănăstirea Nechit din judeţul Neamţ se află internat la o instituție medicală ieșeană cu boala COVID-19. Informația a fost confirmată marți, 25 ianuarie, de către un medic de la spitalul cu pricina. Starețul este cunoscut în spațiul public pentru poziția sa față de vaccin, despre care a spus că va conduce la situații precum: creșterea pe piele a solzilor de pește, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie etc.

Stareţul Zenovie Grigore s-a infectat cu coronavirus și se află, în prezent, internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Managerul instituției medicale, medicul Florin Roșu, a confirmat informația și a precizat că starea preotului este stabilă.

Preotul Zenovie Grigore s-a infectat cu SARS-CoV-2

Părintele Zenovie Grigore nu este internat la ATI, ci pe secția COVID-19 a spitalului, potrivit poziției medicului Florin Roșu, care a oferit detalii și cu privire la starea de sănătate a pacientului.

„Prezintă un grad de insuficienţă respiratorie, dar starea lui este stabilă. Pacientul este conştient şi cooperant”, a declarat Florin Roşu pentru news.ro.

Care este starea de sănătate a starețului din Neamț

Reprezentanții Mănăstirii Nechit au reacționat și ei după vehicularea mai multor informații în spațiul public. Aceștia au transmis că starea părintelui Zenovie Grigore este „spre revenire” și au făcut apel la rugăciunile credincioșilor.

„Întrucât circulă multe zvonuri despre starea de sănătate a părintelui stareţ Arhimandrit Zenovie, ţinem să vă anunţăm că starea părintelui este stabilă şi spre revenire. În momentul de faţă rugăciunile tuturor contează mai mult decât orice. Nădăjduim în mila lui Dumnezeu că părintele se va reface complet”, au transmis marți, 25 ianuarie, reprezentanții Mănăstirii Nechit într-o postare publicată pe rețelele de socializare.

Ce spunea părintele despre vaccin și COVID-19 anul trecut

Stareţul Zenovie Grigore din județul Neamț a fost subiectul unor multor dezbateri anul trecut, când liderul religios s-a exprimat împotriva vaccinării anti-COVID-19 și i-a încurajat pe credincioși să nu se imunizeze împotriva bolii. Iar asta pentru că, dacă o vor face, se vor confrunta cu boli fără precedent, precum apariția solzilor pe corp.

„Este orice, vaccin nu este. Toţi cei care şi-au făcut vaccinul să se aştepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Oamenii care au fost vaccinaţi, în combinaţie cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogaţi. Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ.

„Oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge”

Oamenii care sunt astăzi fericiţi că şi-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiţi, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu. Dacă mintea nu va mai funcţiona la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu. După vaccinare, după o perioadă mică de timp şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti. Nu va exista nicio explicaţie cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta şi sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală. Oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoşătoare această boală”.


Accesează: