„Ţara nu poate fi ajutată cu un război români contra romani. A fost o bătălie care nu a afost pe argumente logice. 2018 a fost un an mai agitat ca niciodată. Eu cred că 2018 putea sa fie un an mai bundaca era consens. Acest razboi trebuie dus în ţară şi nu la Bruxelles”, a spus premierul Viorica Dăncilă

„Încercări explicite de a dărâma guvernul Vizita în Israel Țara nu poate fi ajutată cu un război ro contra români Anul 2018 a fost cel mai agitat. Niciodată un premier nu a fost mai atacat, mai jignit. Putea fi mai bun dacă exista consens. Nu trebuia să exportăm războiul la Bruxelles și a adus prejudicii Efect psihologic. În acel moment nu m-am gândit la mine, m-am gândit la modul cum e privită România. Nu este plăcut să ai o plângere de înaltă trădare. Nu aș fi în stare să-mi trădez țara. Asta a arătat niște oameni slabi, nu le fac cinste și nu-i va ajuta niciodată. Nu au reușit pentru că nu generează încredere. Să obții puterea înseamnă să obții votul cetățenilor. Dacă nu își vor schimba abordarea nu vor câștiga Susținerea coaliției pentru Guvern Am avut un program de guvernare care a fost respectat. De 7 ori mi s-a cerut demisia. Nu-i puteam dezamăgi pe oameni, pe prieteni și pe femei. Acest lucru se va repeta, dar sunt mai puternică și am mai multă încredere în mine și în echipă.

Cele două portofolii. Este clar că acest război va continua. Dincolo ce este bine pentru țară în această perioadă, contează mai mult Nu cred că vom ajunge la un consens, a mai spus premierul român.

 

Te-ar putea interesa și: