Evenimentul Zilei > Politica > Premierul, despre polițistul accidentat: Este important să-i sprijinim pe oamenii care-și fac datoria
Premierul, despre polițistul accidentat: Este important să-i sprijinim pe oamenii care-și fac datoria

Premierul, despre polițistul accidentat: Este important să-i sprijinim pe oamenii care-și fac datoria

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, referindu-se la cazul poliţistului accidentat la începutul lunii august de un şofer turc, că este "foarte important" ca oamenii care-şi fac datoria să fie ajutaţi, iar gestul lor să fie apreciat, informează Agerpres.

"Vreau să mulţumesc şi vicepremierului Oprea şi celorlalţi – apropo şi de poliţistul acela care a fost accidentat: e foarte important să-i ajutăm pe oamenii care-şi fac datoria. Înţeleg (…) că nu poate fi transportat acum, dar important e să dăm un mesaj către poliţişti, către toţi care-şi fac datoria şi din cauza asta au de suferit, că bani să-i ajutăm găsim, problema este să apreciem gestul pe care îl fac", a declarat Ponta, la începutul şedinţei de guvern.

Starea poliţistului de la Rutieră, accidentat de omul de afaceri turc Abdullah Atas, este în continuare foarte gravă.
Poliţistul este internat la secţia de terapie intensivă, iar starea lui nu a suferit nicio modificare în bine.

În urma accidentului, poliţistul a fost supus mai multor intervenţii la Spitalul Floreasca. Poliţistul a fost rănit grav în timpul unei misiuni pe care o desfăşura în Bucureşti, în noaptea de 1 spre 2 august, de către un conducător auto, un om de afaceri turc, care a refuzat să oprească la semnalul acestuia.