Evenimentul Zilei > Actualitate > Premierul Cîțu s-a distrat la Electric Castle într-un loc retras. Atmosfera ”dezolantă” și prețurile exagerate de la festival, taxate de public
Premierul Cîțu s-a distrat la Electric Castle într-un loc retras. Atmosfera ”dezolantă” și prețurile exagerate de la festival, taxate de public

Premierul Cîțu s-a distrat la Electric Castle într-un loc retras. Atmosfera ”dezolantă” și prețurile exagerate de la festival, taxate de public

Prima zi a festivalului de la Bonțida, ”Electric Castle” s-a dovedit mai degrabă o copie palidă festivalului care acum doi ani aduna zeci de mii oameni.

Din estimările Jandarmeriei Cluj, la ”Electric Castel”, în prima zi a festivalului au participat în jur de 9.000 de persoane. Printre spectatori, premierul Florin Cîțu, primarul Clujului, Emil Boc și soția acestuia Oana, Dan Vlăsceanu, dar și secretarul general adjunct al Guvernului României, Mircea Abrudean.

Oficialii de la Electric Castel au declarat că au vândut doar zece mii de bilete, tocmai pentru a evita supraaglomerarea din alți ani. În plus, s-a ținut cont de măsurile pentru prevenirea și răspândirea noului coronavirus.

Cu toate astea, atmosfera din interiorul Conacului Banfy de la Bonțida, județul Cluj a părut una dezolantă. Presa locală susține că scena principală nici nu s-a mai ridicat, participanții la festival fiind împărțiți la scenele mai mici, unde s-au putut distra în limitele impuse de organizatori. Cea mai aglomerată a fost scena Booha, unde era prezenți un număr mai mare de festivalieri.

De asemenea, prețurile din interior au fost și ele foarte piperate, un burger a fost 40 de lei, o bere la pahar – 11 lei, în timp ce o porție de cartofi prăjiți, era vândută pentru șapte lei.

Premierul Cîțu a stat retras, departe de cei prezenți la festival, de unde a ascultat muzica rock pe care o preferă de ani buni.

Cîțu bucuros că a participat la festival

Premierul României, bun amic cu Emil Boc, primarul Clujului, a declarat că este bucuros că s-a putut organiza acest festival, în condițiile date.

„Sunt bucuros că s-a putut face acest festival şi sunt bucuros că se pot face toate celelalte festivaluri. Mă aşteptăm să fie această atmosferă, chiar e plăcut”, a declarat premierul.

La rândul lui, primarul Boc s-a folosit de instagram pentru a-și transmite mesajul.

„Împreună cu premierul Florin Cîţu şi mulţi alţi prieteni la Electric Castle. Atmosferă superbă”, a scris Boc.

Dacă până acum, în perioada în care se organiza festivalul Electric Castle erau ploi abundente, vremea a fost frumoasă și se va menține la fel pe tot parcursul weekend-ului.