Premieră la Miss Moldova, pregătiri pentru Miss World

Premieră la Miss Moldova, pregătiri pentru Miss World Diana Spotarenko / sursa foto: Instagram

După ce o tânără din Găgăuzia a câștigat, în premieră la Miss Moldova, acum sunt în plină desfășurare pregătirile pentru Miss World.

Diana Spotarenko, tânăra care a câștigat titlul de Miss Moldova în 2023, va reprezenta Republica Moldova la cel mai prestigios concurs de frumusețe la nivel mondial, Miss World.

Filmul de prezentare la Miss World este gata

Participarea la concursul pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume este în pregătire.

Și, pentru că fiecare concurentă trebuie să pregătească un film de prezentare, concurenta Republicii Moldova și-a pregătit deja filmarea pentru Miss World.

Ne puteți urmări și pe Google News

Diana Spotarenko a publicat, pe Instagram, selecțiuni din filmul de prezentare cu care va merge la Miss World.

Diana Spotarenko / sursa foto: Instagram

Frumoasa Moldovei a ales mai multe locuri pitorești din țară, și s-a filmat acolo pentru Miss World. Diana Spotarenko a purtat o rochie aurie semnată de un designer autohton renumit, Evgheni Hudorojcov, cu șliț generos și un braț dezgolit.

Filmul prezintă cu succes atât frumusețea meleagurilor natale ale concurentei din Republica Moldova, cât și farmecul său personal.

Diana Spotarenko, prima tânără din Găgăuzia care câștigă titlul

Reamintim că, în luna mai a anului trecut, Diana Spotarenko, originară din Autonomia Găgăuză, a cîștigat concursul de frumusețe Miss Moldova. Alegerea sa drept cea mai frumoasă femeie din Republica Moldova a reprezentat o premieră, fiind prima tânără din Găgăuzia care câștigă titlul.

Diana Spotarenko s-a născut la data de 23 august 2002, la Comrat. La evenimentul desfășurat în mai 2023, Diana Spotarenko a avut de înfruntat alte 23 de tinere superbe.

Diana Spotarenko la primirea titlului / sursa foto: Instagram

Câștigarea Miss Moldova asigură participarea la Miss World și Miss Europe

Concursul Miss Moldova este un concurs național de frumusețe, învingătoarea căruia reprezintă anual Republica Moldova la concursurile oficiale internaționale de frumusețe Miss World, Miss Europe şi participă la manifestații cu valențe social-politice, culturale şi de caritate din țara noastră.

Organizația este deținătoarea francizei oficiale pentru Miss World, Miss Earth și Miss International.

Marele eveniment, Miss World urmează să aibă loc pe 2 martie 2024, aceasta fiind a 71-a ediție a concursului. India este țara care va găzdui finala concursului de frumusețe Miss World în anul 2024.

Prezentarea concurentelor la Miss World:

Filmul de prezentare făcut de Diana Spotarenko:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Diana Spotarenko (@dianaspotarenko)