După aproape doi ani și jumătate în care a fost reprezentantul guvernului PSD în Timiș, Eva Andreas și-a depus demisia. “Funcțiile publice nu sunt pe viață ale cuiva, iar astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș. Am decis să îmi depun demisia, însă nu vreau să fac un bilanț al perioadei cât am fost prefect, ci doar să le mulțumesc celor care au fost lânga mine în acești ani.

Nu a fost ușor, știu, dar munca pe care au depus-o toți cei cu care am colaborat a fost apreciată. De la angajați ai Prefecturii, la directori ai instituțiilor deconcentrate, cu toții au pus umărul atât cât s-a putut pentru bunul mers al lucrurilor. Vreau să știți, cu toții, că va puteți baza pe mine și de-acum înainte, eu ramân același om. Încă o dată, mulțumesc. Pentru toată încrederea acordată, un mare mulțumesc lui Sorin Grindeanu!”, a scris Eva Andreas pe pagina sa de Facebook.

Este cunoscut faptul că funcția de prefect de Timiș va fi preluată de liberala Liliana Oneț, care de la finele anului trecut ocupă funcția de subprefect.

Te-ar putea interesa și: