Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea SFÂŞIETOARE a tinerei care a MURIT în urma incendiului din COLECTIV. A ars de VIE în clubul GROAZEI chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani
Povestea SFÂŞIETOARE a tinerei care a MURIT în urma incendiului din COLECTIV. A ars de VIE în clubul GROAZEI chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani

Povestea SFÂŞIETOARE a tinerei care a MURIT în urma incendiului din COLECTIV. A ars de VIE în clubul GROAZEI chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani

Elsa Albu, a 57-a persoană care şi pierdut viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv, are o poveste cutremurătoare. Chiar în ziua în care s-a produs tragedia, tânără îşi serba ziua de naştere. Elsa a murit joi, 19 noiembrie, la Spitalul de Arşi. Elsa Albu a fost transferată miercuri de la Spitalul Sfântul Ioan la Spitalul de Arşi.

Elsa Albu, în vârstă de 37 de ani, a avut parte de un destin tragic. Deşi locuieşte în Luton, un oraş din Marea Britanie, Elsa Albu a vrut să îşi serbeze ziua de naştere alături de cei dragi. Astfel, aceasta a venit în România şi, alături de fratele ei, au decis să meargă în clubul Colectiv pentru a urmări concertul trupei Goodbye to Gravity.

Amicii ei din Marea Britanie au semnat chiar o petiţie adresată primului ministru englez, David Cameron, prin care îi cereau să o aducă pe Elsa la un spital din Marea Britanie.

„Vă rog semnați petiția și dați share pentru a o semna cât mai mulți! Este șansa Elsei Albu de a pleca în Anglia fiindca atunci când s-au făcut primele plecări ea nu era transferabilă fiind într-o stare critică, iar acum se pare că, costurile sunt prea mari pentru a o transfera. Orice semnătură conteaza!”, au scris amicii ei.
Imediat după deces, logodnicul său, Dwain Mensah, a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.
“Ea este Elsa Albu. Era lumea mea. Acum acea lume a dispărut. Era cel mai piternic, curajos și loial dintre suflete. Urma să ne căsătorim anul trecut și să avem un copil împreună. Daca aveam un băiat îl numeam Gabriel, iar dacă era fată Ava. Fiecare minut cu Elsa era perfecțiune pură. Am iubit-o din momentul în care i-am văzut ochii și până când i-a închis. Mulțumesc pentru toate mesajele și pentru sprijin. Sunt sigur că știa că o iubiți cu totul. Elsa, îmi va fi dor de zâmbetul tău, de sărut, de atingere, de a face dragoste cu tine. Îmi va fi dor de a-ți mângăia părul și de condusul tău nebunesc. Îmi va fi dor de fiecare parte din tine, iar viața mea nu va mai fi niciodată la fel. Întotdeaua te-ai întors la mine, chiar și când m-am purtat nebunește. M-ai iubit în ciuda tuturor problemelor. De această dată, călătoria a fost prea departe. Sper că tu și mama ta sunteți undeva fericite și sper că într-o zi ne vom revedea. Te-am iubit și te voi iubi mereu Elsa Albu”, a scris Dwain pe Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: