Andreea avea permis de conducere de foarte puțină vreme. A ieșit dumincă seară la o plimbare cu mașina cu ihbitul ei, iar pe drumul spre casă, care leagă localitățile Isaccea de Niculițel, în județul Tulcea, tânăra a pierdut controlul volanului iar la ieșirea dintr-o curbă, pe asfaltul umed, s-a izbit de un copac de pe marginea șoselei, unde a murit pe loc. 

Era singură la părinți, iar aceștia doi, polițiști de frontieră de profesie, au venit sfâșiați de durere la locul tragediei unde și-au găsit unica fiică lipsită de viață, scrie Libertatea
Tânăra tocmai absolvise Liceul "Constantin Brătescu" din Isaccea, iar astăzi ar fi trebuit să susțină astăzi prima probă a examenului de Bacalaureat. În urmă cu numai câteva zile, Andreea Paraschiv postase pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant, în care se declara foarte mândră de lucrurile realizate până în prezent și își exprima așteptările de după examenul maturității. 

“A venit momentul să îmi iau viaţă în mâini şi să o modelez singură. Fiecare greşeală, fiecare reuşită, fiecare regret sau mulţumire sunt ale mele, sunt rodul acţiunilor şi deciziilor mele de acum înainte. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici şi că am realizat atât de multe în tot acest timp. Mi-am făcut părinţii mândrii, prietenii, profesorii care m-au îndrumat, m-au susţinut şi au crezut în mine. (…) Am atâtea emoţii, îmi e atât de teamă şi totuşi sunt atât de fericită. E un nou început, un nou drum, un drum spre o nouă viaţă… Viaţă de adult!“, scria adolescenta pe Facebook. 

Citește și: