Evenimentul Zilei > Social > Povestea accidentului filmat chiar în timp ce reporterul vorbea despre cât de periculoasă e intersecția. „Am fost acuzați că e fake news”
Povestea accidentului filmat chiar în timp ce reporterul vorbea despre cât de periculoasă e intersecția. „Am fost acuzați că e fake news”

Povestea accidentului filmat chiar în timp ce reporterul vorbea despre cât de periculoasă e intersecția. „Am fost acuzați că e fake news”

Jurnalistul Iulian Cazacu, care se afla în direct în timp ce un accident se petrecea chiar în fața lui, a vorbit despre cum a simțit momentul, dar și despre ce reacție au avut oamenii după ce au privit imaginile. Unii l-au acuzat că e fake news.

Reporterul Iulian Cazacu se afla în direct și vorbea despre cât de periculoasă este o intersecție în timp ce trei mașini s-au ciocnit chiar în fața lui. Imediat după ce imaginile au apărut în spațiul public, reporterul a fost acuzat de fake news.

Jurnalistul a povestit că după ce a văzut accidentul a rămas uimit, iar imediat după a zărit într-o mașină o femeie care ținea un copil în brațe și s-a dus să vadă dacă sunt bine.

„Mi s-a spus şi că e fake. M-am întristat. Eu nu mi-am dorit asta. Eu doar îmi fac meseria”, a declarat el.

„Primul impus a fost să plec”

Imediat după ce accidentul a avut loc, reporterul a povestit că prima reacție pe care a avut-o a fost de spaimă și că a vrut să plece. El a mai precizat că momentul a fost unic în cariera sa de jurnalist, având în vedere că la toate accidentele a ajuns după ce acestea s-au petrecut.

Iulian Cazacu vorbea despre cât de periculoasă este intersecția, pentru că în urmă cu câteva zile și-a pierdut viața o persoană din cauza traficului mare din acel loc.

„Eu spuneam că aici este una dintre cele mai periculoase intersecţii din judeţul Neamţ. Următoarea mea frază era: După cum vedeţi se circulă foarte intens şi o persoană şi-a pierdut viaţa. Am ales să fac un stand-up de acolo pentru a sublinia faptul că într-adevăr se circulă aşa”, a precizat jurnalistul.

Reporterul a mai povestit că inițial nu și-a dat seama de ce se petrece, pentru că avea legătură vizuală cu cameramanul. El a spus că și prezența de spirit a acestuia a făcut posibilă filmarea accidentului chiar în direct, dat fiind faptul că alții s-ar fi speriat și ar fi oprit imediat camera.

Despre jurnalistul Iulian Cazacu

Iulian Cazacu a început să scrie la un cotidian din Iaşi, apoi a colaborat cu diverse posturi de radio şi televiziuni locale de acolo. Din anul 2003 face parte din echipa TVR, iar de-a lungul anilor a fost atât reporter, cât și cameraman sau producător, informează paginademedia.ro.