Postul lui Ioan Andone, în pericol

Postul lui Ioan Andone, în pericol

Antrenorul de la CFR Cluj ar putea fi înlocuit chiar înainte de debutul în grupele Ligii Campionilor.

Campioana CFR Cluj e în vrie după ultimul eşec înregistrat în Liga I la fotbal, duminică seară: 1-2 în deplasare, cu FC Vaslui. Ardelenii nu au adunat decât un punct în ultimele trei etape de campionat şi au ajuns pe locul nouă, la cinci puncte de liderul Rapid.

Oficialii grupării din Gruia se gândesc deja, spun surse din anturajul acestora, la un înlocuitor pentru antrenorul Ioan Andone, care pare depăşit de situaţie. În încercarea de a produce un şoc la echipă, Ando a schimbat distribuţia şi la Vaslui, trimiţând zece fotbalişti străini în garnitura de start. Singurul jucător cu paşaport eliberat de autorităţile române a fost portarul Eduard Stăncioiu. Antecedente în Gruia Despre o eventuală despărţire între Ioan Andone şi CFR Cluj s-a vorbit încă din primăvară, atunci când ardelenii se împotmoliseră şi ajunseseră la un pas să piardă titlul. Ando ar putea avea aceeaşi soartă ca şi predecesorii săi pe banca tehnică a echipei din Gruia. Patronul Arpad Paszkany a dovedit de multe ori până acum că se poate debarasa fără regrete de orice antrenor, atunci când lucrurile scapă de sub control, indiferent de numele acestuia.

Gheorghe Ciorceri, Aurel Şunda, Dorinel Munteanu şi Cristiano Bergodi au primit cu toţii, la un moment dat, asigurări că beneficiază de încrederea şefilor, dar au sfârşit prin a pleca din Gruia. Cu toţii au corespuns unei etape în ascensiunea CFR-ului. S-a stricat atmosfera Până nu demult admiraţi şi, în acelaşi timp, invidiaţi pentru atmosfera din vestiar, clujenii par dezbinaţi în ultima vreme. Mulţi dintre noii sosiţi, dar şi unii dintre „veteranii“ echipei, îşi manifestă din ce în ce mai mult frustrările.

Ne puteți urmări și pe Google News

La meciul de la Vaslui, argentinianul Gustavo Oberman s-a enervat atunci când Andone i-a spus că va fi înlocuit. Nemulţumit e şi brazilianul Hugo Alcantara, adus în această vară de la Belenenses. Fundaşul în vârstă de 29 de ani nu a bifat nici măcar un minut în tricoul campioanei. Plimbaţi prin Moldova Pentru meciul de la Vaslui, clujenii şi-au stabilit cartierul general la Iaşi. După eşecul cu moldovenii, pe o furtună cumplită, delegaţia grupării din Gruia s-a prezentat la aeroportul din Copou. Din cauza vremii nefavorabile, campionii nu şi-au putut lua zborul spre casă, fiind sfătuiţi să meargă spre Bacău. În cele din urmă, după câteva ore de plimbare prin Moldova, CFR Cluj s-a îmbarcat şi a ajuns acasă la 5.00 dimineaţa. 1 punct din nouă posibile a obţinut CFR Cluj în ultimele trei meciuri din Liga I