Evenimentul Zilei > Sport > Postolachi a părăsit PSG! Românul a semnat deja cu noua echipă și va evolua în Champions League
Postolachi a părăsit PSG! Românul a semnat deja cu noua echipă și va evolua în Champions League

Postolachi a părăsit PSG! Românul a semnat deja cu noua echipă și va evolua în Champions League

În vârstă de 19 ani, Virgiliu Postolachi s-a despărțit de Paris Saint-Germain, dar va continua în Ligue 1. Atacantul basarabean cu cetățenie română va juca la Lille

Basarabeanul care și-a luat cetățenia română în 2018 a semnat cu Lille până în 2023, club care a terminat pe locul secund sezonul precedent din Ligue 1.

Lille a anunțat că Postolachi va evolua momentan la echipa a doua, care se află în liga a patra franceză, însă atacantul va fi inclus în lotul primei echipe în vederea participării în UEFA Champions League.

Virgiliu este un jucător foarte interesant şi am avut oportunitatea de a-l aduce. Este un număr 9 special, cu calităţi de marcator. Munceşte foarte mult, poate să creeze dezechilibru în defensive şi are profilul unui jucători care de obicei necesită multă experienţă. Antrenorii noştri îl vor ajuta să crească. Este încă tânăr şi mai poate progresa mult, având astfel şansa de a promova la prima echipă„, a declarat Marc Ingla, directorul general al clubului Lille.

✍ C'est signé ! Pensionnaire du centre de formation du Paris Saint-Germain, Virgiliu Postolachi (19 ans) s’est engagé jusqu’en 2023 avec le LOSC. L’attaquant franco-moldave a signé un contrat de 4 ans.

Publicată de LOSC pe Joi, 18 iulie 2019

Mai mult, Postolachi a refuzat să evolueze pentru Moldova şi Franţa, manifestându-şi intenţia pentru a juca în prima reprezentativă a ţării noastre.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: