Evenimentul Zilei > Politica > Ziua UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE este ZDRUNCINATĂ de CONFLICTUL din PSD. „Au primit ordin de la CENTRU”
Ziua UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE este ZDRUNCINATĂ de CONFLICTUL din PSD. „Au primit ordin de la CENTRU”

Ziua UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE este ZDRUNCINATĂ de CONFLICTUL din PSD. „Au primit ordin de la CENTRU”

Prezent la Iași cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, Victor Ponta, a postat pe Facebook câteva impresii despre evenimentele în derulare, inclusiv întâlnirea cu președintele Iohannis.

Printre altele, Ponata dezvăluie că PSD-iștilor li s-a interzis de la „centru” să participe la evenimentele din Capitala Moldovei și Capitala Istoriă a României. Motivul: primarul Chirică este un dușman al lui Dragnea.

„Înca ma uluiesc imbecilitatea si grosolania baronilor si bufonilor de la Centru care le-au interzis membrilor PSD de pe plan local sa participe la un eveniment organizat in cinstea Iasiului si a Moldovei ( doar pe motiv ca a fost organizat de Primarul Chirica) – regret situatia rusinoasa in care sunt mereu pusi fostii mei colegi de la PSD.

Si maine voi fi prezent, ca de fiecare data, alaturi de oamenii din Piata Unirii / am curajul sa merg alaturi de romani – spre deosebire de alti lideri politici care traiesc doar ca sobolanii in vile de protocol si birouri platite cu bani grei de la Bugetul de stat!

Felicitari, Iasi! – felicitari, Moldova! – felicitari, Romania!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.