Fostul premier scrie că este normal ca Tarom să înregistreze pierderi uriașe, atât timp cât la conducere sunt impuși ”profesioniști marca Dragnea-Cuc”.

”Agenturili Straine sunt de vina – cand e Soros ocupat! Metoda lui Don Livio de la Teleorman vad ca este folosita de orice sef impus de el la vreo institutie sau companie guvernamentala!

TAROM nu este TELDRUM!!! Si cand impui la conducere "profesionistii marca Dragnea – Cuc" e normal sa ai pierderi uriase ai sa duci Compania spre prapastia de care am ferit-o cu greu in ultimii ani!

Pilotii si personalul navigant isi cauta refugiu in companiile private satui de nepotismul , abuzurile si lipsa de perspectiva din ultimele luni / cumparam cu preturi umflate aeronave refuzate de alte firme concurente , lansam proceduri de achizitie la care nu participa niciun partener serios, pierdem sloturi si pasageri , mintim oamenii cu viitoare zboruri pe care niciun specialist nu stie cum sa le faca profitabile, punem in management si in Consiliul de Administratie alti "cuci" din Giurgiu !!!!

Si cand Premierul Tudose se uita pe cifre si intra in panica dam vina pe "forte straine"!!!! Iar rezultatul o sa fie un dezastru – degeaba ne dorim noi sa avem Tarom ; daca nu zboara direct in Brazilia este doar o alta vaca de muls pe termen scurt!

Mihai Tudose vrea sa faca ceva azi! Foarte bine – desi eu cred ca trebuia sa faca de ieri!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: