Evenimentul Zilei > Politica > Reacția lui Ponta după ultima decizie a lui Dragnea: Păcat de PSD!
Reacția lui Ponta după ultima decizie a lui Dragnea: Păcat de PSD!

Reacția lui Ponta după ultima decizie a lui Dragnea: Păcat de PSD!

Victor Ponta a reacționat după ce Liviu Dragnea a luat decizia ca Sorin Grindeanu să fie înlocuit din fruntea filialei PSD Timiș.

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, pe Facebook, desemnarea secretarului de stat de la Educaţie Petru Andea drept coordonator al activităţii filialei PSD Timiş până la alegerea noului preşedinte, după ce Sorin Grindeanu a fost exclus de Comitetul Executiv al partidului, afirmând că "Liviu Dragnea merge mai departe neabătut". 

"Da. Liviu Dragnea merge mai departe neabătut – păcat însă de PSD!", a scris Ponta. 

''Conducerea naţională a PSD m-a desemnat să mă ocup de coordonarea activităţii filialei în perioada care urmează, de la 1 august. Sunt vicepreşedinte coordonator. Eu am oficial funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei.

Domnul Sorin Grindeanu şi-a pierdut calitatea de membru al PSD în urma deciziei CEx, ca urmare nu avem preşedinte, iar dintre vicepreşedinţi am fost desemnat eu să coordonez activitatea până când se vor organiza alegeri în filială, cel mai probabil, în toamnă'', a declarat, joi, Petru Andea, precizând că decizia forului naţional al PSD de excludere a lui Sorin Grindeanu a ajuns la PSD Timiş zilele trecute, precizează Agerpres. 

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, recent, că din septembrie va face politică într-un partid nou, altul decât cele aflate acum în Parlament.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: