Evenimentul Zilei > Politica > Ponta: Ne vedem după noiembrie, cu goarna, la Cotroceni
Ponta: Ne vedem după noiembrie, cu goarna, la Cotroceni

Ponta: Ne vedem după noiembrie, cu goarna, la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a declarat pentru jurnalişti, la Sibiu, că nu a luat o decizie finală privind candidatura sa la Președinție, dar în timpul mitingului electoral a spus că va candida la Cotroceni.

Potrivit Agerpres, Victor Ponta i-a răspuns unui ziarist care îl întrebase dacă a luat decizia finală privind candidatura la Președinția României, "nu". Pe de altă parte, în timpul mitingului electoral, Victor Ponta premierul i-a făcut pe susținătorii săi din Sibiu să spere, promițându-le că va candida la funcția de președinte, dacă va avea sprijin și din partea lor.

"Mă gândeam să vă aduc cu goarna, în decembrie la Cotroceni, când o să fie cazul. Dincolo de aceste lucruri, evident că va veni și luna noiembrie. Vreau să punem capăt într-adevăr a zece ani de dezbinare, de ură, de acuze nefondate, de abuzare a tot ceea ce înseamnă om obișnuit, om simplu, oameni care vor să trăiască în această țară. (…) Dacă voi avea sprijinul inclusiv al Sibiului, nu mă voi da înapoi să candidez la funcția de președinte", a spus Victor Ponta, în discursul său electoral.

Ponta a mai spus că îi așteaptă pe susținătorii săi, după noiembrie, cu goarna, la Cotroceni.

"Cred că alături de dumneavoastră, nu doar pe 25, nu doar pe 16 noiembrie și în multe bătălii pe care le avem de dat de acum încolo, vom câștiga. Ne vedem cu siguranță până în noiembrie și mai ales după noiembrie, cu goarna la Cotroceni. Vă mulțumesc", a încheiat discursul său Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta, însoţit de vicepremierii Liviu Dragnea și Daniel Constantin, ministrul Nicolae Bănicioiu și europarlamentarele Corina Crețu și Daciana Sârbu au participat miercuri, la Sibiu, la un miting electoral.