Evenimentul Zilei > Politica > Ponta a descris relaţia cu un fost şef al SRI, dar şi marea informaţie pe care i-a ascuns-o Oprea în 2009
Ponta a descris relaţia cu un fost şef al SRI, dar şi marea informaţie pe care i-a ascuns-o Oprea în 2009

Ponta a descris relaţia cu un fost şef al SRI, dar şi marea informaţie pe care i-a ascuns-o Oprea în 2009

Victor Ponta a mărturisit, în cadrul unei emisiuni de la B1 TV, că a participat la celebrele partide de tenis cu șefii SRI despre care a vorbit jurnalistul Dan Andronic în serialul Noi Suntem Statul din Evenimentul Zilei.

În plus, fostul premier al României a refuzat să nege informația că la celebra întâlnire din 2011, din via lui Sebastian Ghiță, la care a participat și șefa DNA, au fost prezenți șefi din SRI și generalul Florian Coldea.

"Nu dau detalii despre întâlniri private", a spus Victor Ponta.

Pe de altă parte, deși a confirmat faptul că oameni din SRI au participat la aceste întâlniri, fostul premier nu a vrut să divulge numele acestora.

Ponta a vorbit în emisiune și despre  fostul vicepremier Gabriel Oprea. El a spus că Oprea îi este prieten în continuare, dar că în 2009 erau certați și nu i-a povestit de celebra întâlnire din 6 decembrie 2009 relatată de Dan Andronic.

Politicianul a recunoscut și faptul că a fost la Belgrad acum trei săptămâni la alegerile prezidențiale unde l-a susținut pe Alexandr Vucic, care a fost ales președinte din primul tur. Politicianul a afirmat însă că Vucic nu i-ar spus nimic de Ghiță și că nu s-ar fi întâlnit cu acesta.

Ponta a mai făcut o declarație surprinzătoare în cadrul acestei emisiuni. El a susținut că Sebastian Ghiță s-ar fi fi dat prins în Serbia, însă nu a oferit mai multe detalii despre acest subiect.

Despre fostul vicepremier Gabriel Oprea, Ponta a afirmat că îi este prieten în continuare, dar că în 2009 erau certați și nu i-a povestit de celebra întâlnire din 6 decembrie 2009 relatată de Dan Andronic.

Fostul premier  l-a făcut bufon pe fostul primar Marian Vanghelie.

„Vanghelie e un bufon. (…) Nu poți să te cerți cu bufonul, nici să îl bați că te pui la mintea lui. Treaba lui ce zice Vanghelie. M-a deranjat acea nesimțire și măgărie cum că l-am băgat eu pe Adrian Năstase la pușcărie. În continuare Adrian Năstase este omul care m-a adus în politică, un model politic și un om pe care îl respect și căruia i-am vrut mereu numai binele și el mi-a vrut numai binele”, a acuzat Victor Ponta.
În cadrul aceleași emisiuni, Ponta a confirmat că a fost în multe vacante cu fostul șef al SRI, George Maior, cu care a fost în relații „apropiate”.
 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: