Prezent la comandamentul organizat la primărie, alături de primarul general Sorin Oprescu, şeful Guvernului a arătat că decizia de închidere a şcolilor a fost una bună, deoarece "în trafic s-a simţit simţitor acest lucru", relatează Mediafax.

"În special datorită primarului general, la acest comandament atmosfera este un pic mai relaxată decât la Guvern. Acolo, şi domnul Dragnea, şi mai ales domnul Oprea mai puţin cu simţul umorului, mai mult cu disciplina de fier. Mă bucur că aici doar semaforul e dezorientat, restul, toţi ceilalţi, sunteţi bine orientaţi", a adăugat premierul Victor Ponta.
Sudul și sud-estul României se află, pentru a doua oară în decurs de o săptămână, sub avertizări meteo cod galben și portocaliu de viscol, ce vor expira mâine dimineață, la ora 10.00.
Meteorologii au emis, în această după-amiază, o nouă avertizare COD ROȘU de viscol, pentru județele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea. Avertizarea a intrat în vigoare la ora 15.00 și a durat până la ora 22.00. Citeşte mai multe AICI.