Evenimentul Zilei > Politica > Ponta aruncă bomba: STRATEGIA SECRETĂ a lui Dragnea privind AMNISTIA
Ponta aruncă bomba: STRATEGIA SECRETĂ a lui Dragnea privind AMNISTIA

Ponta aruncă bomba: STRATEGIA SECRETĂ a lui Dragnea privind AMNISTIA

Victor Ponta afirmă că știe strategia lui Dragnea și susține că pe acesta nu-l mai interesează dacă Guvernul României dă sau nu Ordonanța privind amnistia.

„Eu cred că lui Liviu Dragnea nu-i mai pasă de amnistie. Îl cunosc  foarte bine.  Este convins că nu-i va lua nimeni România din mâini.  Nu cred că lui Liviu Dragnea dă amnistia. El a spus: eu mi-am rezolvat problema. Ați văzut completul acela de cinci? N-am auzit niciodată ca CSM-ul să desemneze un complet de judecată. Nu există în lege așa ceva. Nu există nicăieri! PSD speră să le rezolve și lor problema. N-au altă soluție”, a comentat preșdintele PRO România, Victor Ponta, în direct la emisiunea moderată de Denise Rifai, la Realitatea TV.

Deși au fost colegi de partid, Ponta îl compară pe Dragnea cu liderul din Venezuela, cu referire la ultimul discurs public rostit de șeful PSD în urmă cu câteva zile, scrie stiripesurse.ro. „România are acum o ideologie. În acest moment noi avem filosofia care a fost aplicată într-o singură țară din lume și anume Venezuela.  Liderul de acolo a zis: naționalizăm, dăm afară americani, capitaliștii, băncile. Cred că pe domnul Dragnea ideea că dă faliment nu-l deranjează deloc și îl interesează să-și rezolve – citez – 'problema'. Poate și lui Darius Vâlcov și alții. După care ce le mai puteți face?”, a mai afirmat Ponta.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: