Evenimentul Zilei > Actualitate > Pompierii, chemați SĂ SPARGĂ UȘA unui apartament al CLANULUI CÂRPACI. Ce OROARE s-a întâmplat în casa vecinilor
Pompierii, chemați SĂ SPARGĂ UȘA unui apartament al CLANULUI CÂRPACI. Ce OROARE s-a întâmplat în casa vecinilor

Pompierii, chemați SĂ SPARGĂ UȘA unui apartament al CLANULUI CÂRPACI. Ce OROARE s-a întâmplat în casa vecinilor

Apartamentul unui apropiat al celui mai bogat țigan din România, Ionel Sandner a fost spart de pompierii de la ISU Banat, sâmbătă dimineață. S-a intervenit în urma unui apel la 112. În stilul caracteristic, pentru a-i hărțui pe vecinii de dedesubt, rromii obișnuiau să lase apa deschisă. Acum s-a spart o țeavă și inundau, de ore bune, apartamentul de dedesubt.

S-a întâmplat pe strada Brașov din Timișoara, la nr.3. În vila cu etaj și patru apartamente, la etaj locuiesc rromi din clanul Cârpaci. Locatarii de la parter, ”românii”, cum le spun vecinii lor, se plâng că șicanele durează de peste un an. Trei din cele patru apartamente aparțin clanului Cârpaci. Rudele lui Ionel Sandner, cel mai bogat rrom din România, fost Ionelaș Cârpaci înainte de schimbarea numelui și obținerea cetățeniei germane,  au pus în practică ceea ce acesta a inventat. ”Metoda țigănească” de a pune mâna pe locuințe presupune hărțuirea vecinilor în cele mai groaznice moduri, de la inundații permanente la neplata cheltuielilor comune pentru a atrage debranșarea imobilului de la utilități, provocarea de scandaluri, împrăștierea de fecale pe uși. Această strategie a fost ”brevetată” de Ionel Sandner, și preluată de toți baștanii, care, astfel, au reușlit să pună mâna pe clădiri istorice în întregime în Timișoara, locatarii hărțuiți ani de zile fiind în final de acord să își vândă apartamentele.

 La fel a pățit și familia care locuiește pe strada Brașov nr.3, unde celelalte trei apartamente sunt ocupate de rromi. De data aceasta însă s-a spart o țeavă, iar vecinul Cârpaci nu se află în țară.

Disperati, oamenii au apelat la pompieri, pentru a nu se trezi că pică plafonul peste ei de atâta apă. Amintim că în decembrie anul trecut, oamenii au făcut o plângere împotriva vecinului de deasupra acuzându-l de amenințări și tulburare de posesie. ( Sursa foto: Opinia Timișoarei)