Evenimentul Zilei > Actualitate > Pompierii de la ISU Banat au rămas blocați! S-au trezit cu bizonul în Timișoara
Pompierii de la ISU Banat au rămas blocați! S-au trezit cu bizonul în Timișoara

Pompierii de la ISU Banat au rămas blocați! S-au trezit cu bizonul în Timișoara

Situație incredibilă, în Timișoara. Pompierii au rămas cu gura căscată, după ce bizonul le-a blocat calea, în timp ce se întorceau de la o intervenție.

Evenimentul a avut loc pe strada Socrate din Complexul Studențesc din Timișoara. Un echipaj de pompieri a fost nevoit să aștepte 10 minute din cauza unui bizon care a parcat neregulamentar, blocând trecerea autospecialei.

“Dragi șoferi, vă rugăm să fiți atenți unde parcați! Neglijența dumneavoastră poate avea consecințe grave asupra vieții sau bunurilor semenilor noștri. Această poză a fost făcută astăzi. Din fericire, pompierii militari se întorceau de la o intervenție, dar au așteptat nu mai puțin de 10 minute până au reușit să-și continue drumul. Gândiți-vă doar un pic, ce s-ar fi întâmplat dacă pompierii ar fi mers la un incendiu, sau la un accident cu victime încarcerate?! Cineva ar putea să-și piardă bunurile agonisite de o viață, sau mai rău, o victimă ar putea să moară din cauza celor 10 minute de întârziere. Vă rugăm, aveți grijă CUM și UNDE parcați! De asemenea, vă rugăm să ne acordați prioritate atunci când ne întâlniți în trafic!”, transmit reprezentanții ISU Banat.