Evenimentul Zilei > Social > „POMOHACI NU E PEDOFIL.” Verdict de ultimă oră! BREAKING NEWS şi dezvăluiri în premieră
„POMOHACI NU E PEDOFIL.” Verdict de ultimă oră! BREAKING NEWS şi dezvăluiri în premieră

„POMOHACI NU E PEDOFIL.” Verdict de ultimă oră! BREAKING NEWS şi dezvăluiri în premieră

Primarul unei comune din România nu îl consideră pe Christian Pomohaci un pedofil, ba din contră acesta l-a invitat să susţină un concert.

Deşi a fost implicat în numeroase scandaluri sexuale, preotul Christian Pomohaci nu o duce prea rău, ba chiar din contră, acesta se laudă cu ce sume mari învârte.

Primarul Ștefan Benonie, edil al comunei Aninoasa, care l-a invitat pe Pomohaci să cânte în cadrul unui eveniment organizat de el, acesta explicând de ce este atât de important ca preotul să cânte la el în comună.

„Eu nu îl invit nici ca preot, nici ca pedofil – eu invit un mare cântăreț și un om cu mare suflet. Eu cred ca la tot ce există ființă pe lumea asta există prezumția de nevinovăție”, a spus primarul.

Cât despre tariful pe care i l-a cerut Cristian Pomohaci, edilul spune că nu crede că fostul preot îi va cere un anume tarif.

Pomohaci a încasat chiar și 1.000  de euro pentru recital de maximum 30 de minute, așa cum s-a întâmplat la un eveniment organizat la Oradea. Tariful fostului preot a fost aproapiat de cel al unor cântăreți consacrați, precum Dumitru Fărcaș sau Nicolae Furdui-Iancu, scrie Bugetul.