Evenimentul Zilei > Actualitate > Ciobanii de la Jina foarte „open minded”! L-au aplaudat la scenă deschisă pe fostul preot Pomohaci!
Ciobanii de la Jina foarte „open minded”! L-au aplaudat la scenă deschisă pe fostul preot Pomohaci!

Ciobanii de la Jina foarte „open minded”! L-au aplaudat la scenă deschisă pe fostul preot Pomohaci!

Cristian Pomohaci nu se lasă! Cântărețul i-a binedispus pe locuitorii comunei Jina, la cel mai vechi festival din țară! Fotul preot a fost cel mai apreciat artist, ciobanii din Jina aplaudându-l minute în șir, la scenă deschisă, fără a se lăsa influențați de scandalul sexual în care este implucat Pomohaci!

Pomohaci a făcut și dedicații pentru preotul din comuna sibiană Jina, care însă nu a fost de față.

"Dați-mi voie să fac o dedicație specială slujitorului sfântului altar care slujește aici, în Jina, părintelui dumneavoastră. Să-i sărut mâna sfințită și să-i spun prin intermediul cântecului lui Cristian Pomohaci: toată casa are o cruce, numa cine poate o duce", a spus de pe scenă fostul preot. 

Pomohaci a fost primit cu aplauze și a primit flori de la zeci de admiratori care au urcat pe scenă, unii împreună cu copiii. Printre cei care au urcat pe scenă și i-au dat flori s-a aflat și un tânăr preot din Sibiu, care nu a purtat sutană.

Fostul preot a cântat și glumit 40 de minute cu cei prezenți, dar a refuzat să dea declarații jurnaliștilor.

Un grup de fani ai lui Pomohaci l-a protejat la urcarea și coborârea de pe scenă pe fostul preot.

La festivalul de la Jina au fost prezenți sâmbătă și duminică aproximativ 10.000 de oameni, potrivit primarului comunei, Vasile Gheorghe Beschiu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: