Editura Evenimentul si Capital

POMANA PORCULUI din 2013. KOVESI (DNA) și DRAGNEA (PSD) au mâncat din același șorici, acasă la COLDEA. Operațiunea „NOI SUNTEM STATUL!”

Povestea Porcului din 2013
Autor: | | 27 Comentarii | 25047 Vizualizari

Cum i-a mâncat Kovesi porcul lui Dragnea. Acțiunea se petrece în decembrie 2013. Mai precis, într-o duminică, 22 decembrie 2013, după cum ne-a declarat unul din cei invitați. O parte au fost anunțați prin Telefonul Operativ (T.O.) de către generalul Florian Coldea, alții direct. Locul unde trebuiau să se întâlnească era curtea celebrei vile conspirative a SRI, respectiv T14. Acolo, într-una din case, locuia prim-adjunctul SRI Florian Coldea.

Sună incredibil? Procuror șef al DNA să se întâlnească cu un inculpat?

De fapt cu doi, dacă-l luăm în calcul și pe Sebastian Ghiță. Mai mult, să bea țuică fiartă și să mănânce șoric proaspăt tăiat de acesta?

Ce stat european, ce MCV...

Pomana Porcului să trăiască!

Încerc să dau răspuns principalelor întrebări.

Când: Acțiunea se petrece în decembrie 2013. Mai precis, într-o duminică, 22 decembrie 2013. Unde: în celebra vilă conspirativă a SRI, respectiv T14. Acolo, într-una din case, locuia prim-adjunctul SRI Florian Coldea. Cine: Laura Codruța Kovesi, care la acel moment era Procuror Șef al Direcției Naționale Anticorupție. Liviu Dragnea, om politic, secretar general al PSD, Starea juridică: Liviu Dragnea era inculpat și trimis în judecată de către parchetul condus de Laura Codruța Kovesi în Dosarul Fraude la Referendum încă din 7 octombrie 2013. Primul termen, la ICCJ avusese loc în data de 15 noiembrie 2013. Sebastian Ghiță era cercetat de DNA, dar dosarele nu erau încă personalizate, avea însă un proces, Tracia-Asesoft în derulare la ICCJ, unde era inculpat.

O nouă minciună marca Laura Codruța Kovesi ne dă posibilitatea să aflăm dedesubturile Operațiunii Noi suntem Statul și în materie de sacrificarea porcilor. De fapt, în cazul șefei DNA minciunile spuse în public au depășit sfera normalului, fiind deja un caz care merită o atenție sporită din alt punct de vedere. Dar să vedeți cum s-au întâmplat atunci lucrurile.

Așa cum a declarat recent Victor Ponta, confirmând dezvăluirile pe care le-am făcut în serialul Operațiunea "Noi suntem Statul":

“La K2 s-au întâlnit Dragnea cu Kovesi. Dacă vrea, îi aduc aminte și de întâlnirile neoficiale. Povestea Dragnea care luptă cu sistemul, este o minciună. Ca și proiectul de guvernare. Mâine o să aflăm că s-au întâlnit și în privat. Întâi a spus că nu s-a întâlnit niciodată, după aceea că s-a întâlnit cu Kovesi.Mizeriile spuse de Dragnea vin de la un om care s-a întâlnit des și cu Florian Coldea, și cu Kovesi. Dacă îl întrebi dacă îl cheamă Liviu Dragnea, spune că nu. Atât de mult minte”.

Lucruri pe care le-am afirmat din martie 2017 și care au fost demonstrate punct cu punct, nefiind negate de nimeni, de nici un personaj invocat de mine în investigația publicată.

Dar să-l ascultăm pe Victor Ponta, la acel moment, 2013, primul-ministru al României:

"E sinistră povestea din 2013, când Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi și au pârlit porcul. Domnul Andronic a povestit ce s-a întâmplat. Eu am vorbit cu Dragnea și l-am întrebat la vremea respectivă și l-am întrebat de ce se mai întâlnește cu Kovesi și mi-a spus că poate se rezolvă ceva. Au fost șase oameni prezenți la întâmplarea relatată: Eu, Dragnea, Oprea, Ghiță și oameni care nu făceau politică”, a spus Ponta la B1 TV.

Victor Ponta nu s-a scăpat! A spus ceva ce știa că-l va lovi pe Dragnea, iar el nu participase de la începutul petrecerii, nu fusese cu inițiativa aducerii porcului.

Numai că vreau să vă mai dau câteva detalii, așa cum le-am aflat în aceste zile de la unii din participanți:

 • nu era prima Pomana Porcului la care participau toți. Avusese loc cel puțin încă una în 2012. Iar acolo Ponta a participat.
 • noutatea era că acum, în 2013, porcul a fost adus de Liviu Dragnea.
 • a fost sacrificat de el, în curtea vilei SRI, denumită conspirativ T14. Acolo locuia prim-adjunctul SRI Florian Coldea.
 • operațiunea a început în jurul orei 08.00, cu Dragnea tăind porcul cu mâna lui, iar invitații au început să sosească în jurul orelor 11.00.
 • pe lângă Liviu Dragnea la întreaga operațiune au mai participat angajați SRI din departamentul de Logistică, respectiv bucătari, ospătari.
 • invitații lui Florian Coldea au fost:
 • George Maior - șeful SRI,
 • Laura Codruța Kovesi - șefa DNA,
 • Sebastian Ghiță-deputat PSD,
 • Victor Ponta - președinte PSD și premier în exercițiu,
 • Gabriel Oprea - viceprim-ministru, președinte UNPR și ministrul Apărării,
 • Vasile Dâncu, membru PSD.
 • Victor Ponta nu a participat de la început, întrucât duminica în general se ducea la baschet, unul din martori mi-a declarat că acesta ar fi ajuns în jurul orei 15.00 la T14.
 • cheful a durat până după-amiaza, iar Laura Codruța Kovesi a participat activ la toate fazele.
 • cu alte cuvinte șefa DNA și Liviu Dragnea au mâncat șorici proaspăt tăiat de cel din urmă și s-au întreținut extrem de cordial. În sensul în care au mâncat și au băut.

Care era statutul invitaților?

Olguta Vasilescu, si ea mama vitrega! Detalii importante au iesit la iveala, azi

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Noi suntem Statul!

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI