Evenimentul Zilei > Social > Polițistul NINJA și-a pândit fosta iubită 3 ore, în boscheți! I-a aplicat o BĂTAIE CRUNTĂ. Motivul este INCREDIBIL
Polițistul NINJA și-a pândit fosta iubită 3 ore, în boscheți! I-a aplicat o BĂTAIE CRUNTĂ. Motivul este INCREDIBIL

Polițistul NINJA și-a pândit fosta iubită 3 ore, în boscheți! I-a aplicat o BĂTAIE CRUNTĂ. Motivul este INCREDIBIL

Un polițist de la Rutieră a stat trei ore, pitit după un tufiș, după care și-a atacat fosta iubita pe care a surprins-o în compania unui amic. Polițistul s-a făcut apoi nevăzut.

Mihail Marcu și-a bătut cu sălbăticie fosta iubită, dar și pe amicul care o însoțea, potrivit Cancan.ro

Tânăra, care este de meserie stewardesă, a avut serios de suferit după bătaia administrată de acesta.

“Eram cu ea la masă. În jur de ora 06.00 s-a ridicat şi a spus că pleacă cu un taxi. M-am oferit să o conduc până la maşină şi am ieşit împreună din club. N-am apucat să facem câţiva metri, când din boscheţi a ieşit un bărbat care a început să mă lovească. Din păcate, în urmă cu o săptămână mi-am pus mâna dreaptă în ghips, aşa că m-am aflat în imposibilitatae de a mă apăra”, a spus amicul femeii, pentru Cancan.ro.

Tânărul agresat spune că polițistul, care nu se află la prima abatere, a avut o întâlnire cu tânăra chiar în acea seară:

“A încercat de mai multe ori să intre în club şi chiar a reuşit, cam cu vreo trei ore înainte să ne atace pe alee. A ajuns până la masa unde se afla amica mea şi prietenele sale. A lovit-o chiar acolo, de faţă cu toată lumea, dar au intervenit bodyguarzii clubului şi l-au dat afară. A pândit efectiv în boscheţi aproape trei ore până ce ne-a văzut şi a început să ne lovească cu sălbăticie. Amica mea arată destul de rău, ne-am scos certificat medico-legal”, a spus tânărul.

Potrivit surselor din anturajul fetei, poliţiştul nu se află la prima astfel de abatere. El şi-a mai ameninţat fosta iubită de mai multe ori, chiar de faţă cu prietenele ei.

Sursa foto: Cancan.ro