Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițiști atacați cu bâte și pietre! S-a intervenit de urgență
Polițiști atacați cu bâte și pietre! S-a intervenit de urgență

Polițiști atacați cu bâte și pietre! S-a intervenit de urgență

Zeci de oameni dintr-un sat din județul Sălaj au atacat doi polițiști, cu bâte și pietre, iar oamenii legii au tras mai multe focuri de avertizare.

Doi polițiști au fost atacați cu bâte și pietre de 50 de oameni care au sărit în ajutorul a trei bărbați care făceau scandal, într-un sat din Sălaj. Mașina celor doi polițiști a fost distrusă în urma scandalului.

„Polițiști atacați cu bâte și pietre. Este vorba de 2 colegi din cadrul Secției Rurale Nușfalău-IPJ Sălaj care au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal ce a avut loc între 3 persoane.

La sosirea polițiștilor, la fața locului s-au strâns peste 50 de persoane înarmate cu bâte care i-au amenințat pe colegii noștri că dacă vor interveni îi vor bate și le vor distruge autospeciala din dotare.

Pentru a calma spiritele cei doi polițiști au fost nevoiți să traga 8 focuri de avertisment, aspect care nu i-a intimidat pe cetățenii cu drepturi care s-au considerat „abuzați” și au aruncat cu pietre spărgând parbrizul autospecialei și provocând mai multe avarii elementelor de caroserie.

Așadar, domnule ministru, nu este de ajuns să fim cu legea și cu ochii pe acești rău-făcători, întrucât pe zi ce trece, e tot mai limpede că pachetul legislativ privind autoritatea polițiștilor trebuie reformat în mod radical pentru a nu mai fi nevoiți să ne plângem eroii!”, se arată într-o postare a Sindicatului Europol. (FOTO: facebook.com/europolromania)

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: