Un bărbat din județul Neamț a fost găsit spânzurat în incinta hotelului California din stațiunea Jupiter. În vârstă de 34 de ani, bărbatul era hotărât să-și pună capăt zilelor. La fața locului s-au deplasat un echipaj de ambulanță și un SMURD. Din nefericire, cadrele medicale au declarat că bărbatul a decedat.

Potrivit Replicaonline.ro, bărbatul era poliţist şi se afla pe litoral în vacanţă, alături de soție și cei doi copii, unul de 8 ani, celălalt de 2 ani. Cuplul era însoțit și de alte rude, care aveau camere alăturate. Cu toții au mers la plajă, dar polițistul s-ar fi certat cu soția, a plecat la cameră, a blocat ușa și s-a spânzurat! Mai târziu, în jurul orei 19.00, reveniți de la plajă, soția și rudele au constatat că ușa e blocată. O rudă a intrat în camera alăturată, a sărit din balcon în balcon, descoperind nenorocirea!

Joi, 4 iulie, în jurul orei 19.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că într-o cameră de hotel, din stațiunea Jupiter, se află o persoană spânzurată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Neamț. Acesta a fost declarat decedat.

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Te-ar putea interesa și: