Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițist amenințat de un lider interlop. „I-a pus cuțitul la gât”
Polițist amenințat de un lider interlop. „I-a pus cuțitul la gât”

Polițist amenințat de un lider interlop. „I-a pus cuțitul la gât”

Detalii șocante despre lumea interlopă din Timișoara au fost scoase la iveală de jurnalistul Dragoș Boța. El a publicat înregistrări în care un lider interlop amenința un comisar de poliție: „I-a pus cuțitul la gât și i-a spus că dacă mai comentează îl va înjunghia”.

Polițist amenințat de un lider interlop. Dragoş Boţa, jurnalistul pe care mafia din Timişoara a încercat să îl asasineze pentru că făcuse dezvăluiri despre afacerile cu droguri în care erau implicați mai mulţi interlopi locali, a publicat înregistrări șocante.

I-a pus polițistului cuțitul la gât

Astfel, într-o discuție cu un alt interlop, Lucian Boncu ar fi povestit despre cum l-a redus la tăcere pe un polițist care scria comentarii despre el și cum a avut parte de informații din partea unui ofițer de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Timiș. Boncu spune chiar că i-ar fi pus polițistului cuțitul la gât.

Boţa a vorbit la Antena 3 despre înregistrările în care interlopii din Timișoara povesteau cum amenințau ofițeri din Poliția locală.

„E vorba de acel dosar ar cocainei și sunt foarte multe dezvăluiri care reies în urmă înregistrărilor făcute de anchetatori în casă lui Lucian Boncu.

Astăzi am dat un pasaj în care liderul interlop povestea cum, deranjat de comentariile acestui fost polițist, căci la ora această comisarul respetiv a fost dat afară din Poliție, l-a văzut când se dusese citez să-mi fac manichiură și pedichiură, i-a pus cuțitul la gât și i-a spus că dacă va mai continuă să comenteze la articolele care îl vizau pe Lucian Boncu îl va înjunghia”, a explicat Dragoș Boța.

Potrivit înregistrării publicate de pressalert.ro, liderul interlop i-a povestit prietenului său:

Interlopii controlează oameni din Poliție

„M-am dus să-mi fac manichiura și pedichiura la NGF și îl văd pe fraier. I-am pus cuțitul la gât, l-am luat de gât. I-am zis ”milițiene, ce zici dacă te tai?”. Pff, vezi că…. Bă că, las că tu aici ești cu controalele. Mai o dată dacă scrii de mine te tai. O să vezi cum te înjunghii, să vezi ce fain o să-ți fie..” se aude pe inregistrare.

„Povestea amuzat cum ulterior, un om de-al sau, polițist la Serviciul Investigații Criminale, l-a sunat să-l cheme să medieze între cei doi. Iar ulterior a aflat că polițistul de seama umblă tot timpul cu pistolul la el.

Legăturile lui Lucian Boncu cu oameni din Poliție sunt arhi cunoscute. Chiar un fost agent era cârtița lui Boncu în Poliție. Cel care făcea tot felul de verificări pentru acesta. Inclusiv verifica mașini. Inclusiv în noaptea în care se pregătea acea tentativă de asasinat la adresa mea i s-au trimis fotografii cu o mașină suspectă pentru a fi verificată”, a conchis Boța.

El a mai afirmat că va continua seria dezvăluirilor despre mafia din Timișoara.